Varga Iza sosem látott fotója: már 14 évesen páratlan szépség volt

Varga Iza 49. születésnapján tette közzé azt a gyerekkori fotót, amitől sokaknak elakadt a lélegzete.

Varga Iza gyerekkori fotókon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ország leghíresebb ügyvédnője - sokan így emlegették Varga Izát, hiszen 23 évadon át alakított dr. Balogh Nórát a Barátok köztben. Egyike azon kevés szereplőknek, akik a kezdetektől egészen a sorozat lezárásáig maradtak. 1998 októberétől 2021 júliusáig majd’ minden hétköznap a képernyőn volt, így 25 éves korától a harmincas és negyvenes éveiig végigkövethettük az életét. 

Annak ellenére, hogy ilyen hosszú időn át láthatta a közönség, van olyan korszak is az életében, ami idáig rejtve maradt. Kevesen ismerik gyermekkori arcát. 

Varga Iza gyerekkori fotókon

1973. április 4-én látta meg a napvilágot a Jugoszláviában található Óbecse nevű településen. 49. születésnapja alkalmából idézte fel a szülőföldjén töltött éveket: egy gyerekkori fotót posztolt, amely alapján kijelenthetjük, már kamaszként is páratlan szépség volt. 14 esztendős korában készült a felvétel: derékig érő haját, igéző tekintetét és bájos vonásait látva nem csodálkozunk, hogy hamar a színpadon találta magát. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Az Újvidéki Televízió gyermek- és ifjúsági műsoraiban gyermekszínészként és műsorvezetőként szerepelt. Az érettségi után ugyan tett egy rövid kitérőt a pszichológia irányába, végül 1993-ban a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház stúdiósa lett. Két évvel később csatlakozott a kecskeméti Katona József Színház társulatához, majd mindössze három év múltán megkapta azt a szerepet, amelynek köszönhetően országosan is ismert lett.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű volt Varga Iza a 14 esztendős korában készült fotóján, illetve több gyerekkori felvételt is láthatsz róla.

Cover-fotó: RTL Klub/Barátok közt

Ezt is szeretjük