Ő Varga Győző ritkán látott felesége - Az Irigy Hónaljmirigy sztárja 20 éve él boldog házasságban
Varga Győző és felesége, Böbe az Irigy Hónaljmirigy egyik koncertjén ismerkedtek meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja együttesének köszönheti, hogy megismerte élete nagy szerelmét, Böbét 23 évvel ezelőtt.

A 45 éves sztár felesége a Best magazin legutóbbi számában adott interjút, amiben a húsz éve tartó házasságukról vallott. Böbe az együttes nagy rajongója volt, az egyik koncertjük után ismerkedtek meg egymással. A szimpátiából gyorsan szerelem lett, három évvel később pedig össze is házasodtak, fiuk, Bence már 16 esztendős, aki igazi matek- és fizikazseni, külföldre akar majd egyetemre járni.  Büszkék egy szem csemetéjükre, és a kis családjukra. Győző és neje a mai napig odáig vannak egymásért, ahogy az az alábbi felvételen is látható.

A csinos anyuka elmondta, férje rengeteget koncertezik, de tisztában van vele, hogy Varga Győző élete ezzel jár.

- Természetesen tudom, hogy értünk, a családjáért dolgozik, de mindig volt ideje arra is, hogy az itthoni feladatait ne hanyagolja el. Füvet nyírt, szerelt, postára ment, azt hiszem, ezzel a tudatos figyelemmel kompenzálta a sok távollétet. Ha itthon a gyereknevelés, a háztartás, a kert, az ügyek intézése rám maradt volna, eltolódtak volna az arányok, és nem biztos, hogy megünnepeljük a huszadik házassági évfordulónkat - magyarázta.

Böbe fiatalabb korában is nagyon vonzó nő volt.
Böbe fiatalabb korában is nagyon vonzó nő volt.
Fotó: Facebook/Varga Győző

Hozzátette, mindig együtt, egy ritmusban változtak az évek során, szerinte ez a titka a kettejük házasságának. Böbe viccesen megjegyezte, előfordul, hogy férjének női ruhákat kell vásárolnia, hiszen Győzőnek a fellépésein többször az ellenkező nem szerepében kell tündökölnie. A házukban is van egy nagy tároló, ami tele van női jelmezekkel.

- Nem szokványos állapot, de én választottam, végül is 23 éve, azon a koncerten, ami után megismerkedtünk, szintén női ruhában lépett fel. Azt szoktam neki mondani, hogy nem sejtettem, mi vár rám... Ám azt is tudja, hogy soha semmiért nem cserélném el a gondoskodó és ezerarcú férjemmel töltött húsz gyönyörű házas évünket - tette hozzá.

Bódi Csabi és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Bódi Csabi felesége, Gina.

Ezt is szeretjük