Gyerekként a Barátok közt Berényi Danija volt: ennyit változott 24 év alatt Váradi Zsolt

Váradi Zsolt ma már komoly, 36 éves üzletember. Sikeres vállalkozást visz, és feleségül vette tinikori szerelmét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Berényi Dani név még ma is sokaknak cseng ismerősen. A Barátok közt sorozat alapszereplői beírták magukat a magyar tévétörténelembe: Berényi Andrásra, Zsuzsára és gyerekeikre biztosan sokáig emlékezni fogunk.

A Katát és Danit alakító Juga Veronika és Váradi Zsolt egy szempillantás alatt váltak országosan ismert tinisztárokká. Utóbbi mindössze 12 esztendős volt, amikor 1998 októberében berobbant a sorozattal.

Berényi Dani ma

A sikerszériában 2004-ig szerepelt rendszeresen, ezután már csak vendégszereplőként tűnt fel a Mátyás király téren, majd 2013-ban végleg búcsút intett a szériának és azzal együtt a rivaldafénynek is. Csak ritkán láthatjuk, így feltűnő, mennyit változott az elmúlt lassan 25 évben: immár komoly, 36 éves üzletember.

Sikeres vállalkozást visz a testvérével. Mint édesapja, nagyapja és nagybátyja, ő is műszaki beállítottságú, hamar kitanulta a szakmát, és a cégét is erre építette fel.

Így nézett ki 12 évesen Berényi Daniként a sorozat legelső epizódjában.
Így nézett ki 12 évesen Berényi Daniként a sorozat legelső epizódjában.
Fotó: YouTube/RTL Klub

A magánélete is kiegyensúlyozott és harmonikus, tinikori szerelmét nyolc év után vezette oltár elé. A szőke szépség korábban a vendéglátóiparban dolgozott, jó ideje már, hogy váltott: manapság ő férje cégének irodavezetője.

Nézd meg azt is, mi lett a Barátok közt többi tinisztárjával!

Az 1998 októberében elindult Barátok közt fiatal alapszereplőire a mai napig emlékeznek az RTL Klub nézői. Berényi Ákos, Hoffer Misi és Eszter vagy Kertész Géza és Mónika neve hallatán mindenkinek beugrik egy-egy arc. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak, és mit csinálnak a Barátok közt induló csapatának fiatal sztárjai.  

Berényi Ákos volt a Barátok köztben: ma így néz ki a 42 éves Somorjai Tibor

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük