Gyerekként a Barátok közt Berényi Danija volt: ennyit változott 24 év alatt Váradi Zsolt

Váradi Zsolt ma már komoly, 36 éves üzletember. Sikeres vállalkozást visz, és feleségül vette tinikori szerelmét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Berényi Dani név még ma is sokaknak cseng ismerősen. A Barátok közt sorozat alapszereplői beírták magukat a magyar tévétörténelembe: Berényi Andrásra, Zsuzsára és gyerekeikre biztosan sokáig emlékezni fogunk.

A Katát és Danit alakító Juga Veronika és Váradi Zsolt egy szempillantás alatt váltak országosan ismert tinisztárokká. Utóbbi mindössze 12 esztendős volt, amikor 1998 októberében berobbant a sorozattal.

Berényi Dani ma

A sikerszériában 2004-ig szerepelt rendszeresen, ezután már csak vendégszereplőként tűnt fel a Mátyás király téren, majd 2013-ban végleg búcsút intett a szériának és azzal együtt a rivaldafénynek is. Csak ritkán láthatjuk, így feltűnő, mennyit változott az elmúlt lassan 25 évben: immár komoly, 36 éves üzletember.

Sikeres vállalkozást visz a testvérével. Mint édesapja, nagyapja és nagybátyja, ő is műszaki beállítottságú, hamar kitanulta a szakmát, és a cégét is erre építette fel.

Így nézett ki 12 évesen Berényi Daniként a sorozat legelső epizódjában.
Így nézett ki 12 évesen Berényi Daniként a sorozat legelső epizódjában.
Fotó: YouTube/RTL Klub

A magánélete is kiegyensúlyozott és harmonikus, tinikori szerelmét nyolc év után vezette oltár elé. A szőke szépség korábban a vendéglátóiparban dolgozott, jó ideje már, hogy váltott: manapság ő férje cégének irodavezetője.

Nézd meg azt is, mi lett a Barátok közt többi tinisztárjával!

Az 1998 októberében elindult Barátok közt fiatal alapszereplőire a mai napig emlékeznek az RTL Klub nézői. Berényi Ákos, Hoffer Misi és Eszter vagy Kertész Géza és Mónika neve hallatán mindenkinek beugrik egy-egy arc. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak, és mit csinálnak a Barátok közt induló csapatának fiatal sztárjai.  

Ezt is szeretjük