18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Megvolt az első szex a ValóVilágban: a bombanő és szépfiú egymáséi lettek

VV Reni és VV Geri megadta a nézőknek a 2024-es ValóVilág első szexjelenetét.

Az első szex a 2024-es ValóVilágban

VV Reni és VV Geri a valóságshow kezdete óta nem közömbösek egymás számára, hamar elcsattant közöttük az első csók, később már együtt is aludtak, most pedig az övék a ValóVilág 12. évadában az első szexjelenet. 

Az első szex a 2024-es ValóVilágban

VV Reni már a beköltözésekor megmutatta a dögös oldalát, amikor amikor a ValóVilág-villa udvarán az oszlopon rúdtáncolt. Amióta átlépték a villa kapuját, VV Gerivel izzik közöttük a levegő, a fiúnak az egyik első bulin szexi táncot lejtett. A közös beszélgetéseket követően apró érintésekkel nyitottak egymás felé, majd elcsattant közöttük az első csók is. 

vvgeri-vvreni.webp
Fotó: RTL+/ValóVilág

Az együtt alvást követően új szintre emelték a kapcsolatukat: már nem csak csókcsatát vívtak a takaró alatt, hanem együtt próbáltak meg a csúcsra jutni. Kevesebb mint másfél héttel a beköltözés után láthatták a nézők az első szexjelenetet - igaz, szemérmesen, az ágynemű takarásában. 

A videó ide kattintva tekinthető meg. 

A ValóVilág1 gyönyörű Ágija 42 évesen így néz ki: már 10 éve Angliában él

VV Ági, vagyis Kégl Ági nem bánta meg, hogy 2013-ban Angliába költözött.

Elolvasom

Cover-RTL+

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük