Meghal az egyik főszereplő? Az RTL Klub sorozata ma este drámával ér véget

Ma este a harmadik évaddal befejeződik a Válótársak című sorozat.

Válótársak utolsó rész
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma este a harmadik évad utolsó részével véget ér az RTL Klub nagy sikerű, saját gyártású sorozata, mely 2015 novemberében indult. A Válótársak középpontjában három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története áll. A főszerepet Stohl András, Scherer Péter, Lengyel Tamás, Gubás Gabi, Balsai Móni és Földes Eszter játszották.

A ma esti epizódban az előzetes alapján drámai pillanatoknak lehetünk majd tanúi, az egyik főszereplő pedig olyan veszélyes szituációba sodródik, melyben az életével játszik.  

Az utolsó részben kiderül, ki az, aki lezárja a házasságát, és ki reménykedhet abban, hogy megmentheti a kapcsolatát. 

Csak 4-en maradtak! A Barátok közt alap főszereplői ennyit változtak 20 év alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük