Kínosan beégett az RTL sztárja! Hogy mondhat egy műsorvezető ilyen ostobaságot?
Múlt héten sem unatkoztak a VV7 nézői.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ez a hét sem múlt el szappanoperás fordulatok és szitkomba illő beszólások nélkül a ValóVilág7-ben. Dennis és Fanni a lepedőakrobatikák után, a hétvégére összevesztek, Maci is berágott Zsuzsára, mivel az kinevette, amiért munkanélküli lett, Edinának pedig "küszködnek a hormonjai", de igyekszik nem beadni a derekát Lacinak, akinek bevallása szerint csak részegen jön be a lány.

Zsuzsa narancs felsőben, mellette Edina

Ugyancsak a héten derült ki, hogy VV Dórinak meghalt szeretett nagymamája, így eldönthette, folytatni akarja-e a játékot - végül igent mondott, ahogy Istenes Bencének könnyek között bevallotta, a nagymamája is ezt szerette volna.

Zsu kamuzott vagy sem?

A hét nagy talánya kétségkívül a párbajról visszatért Zsu volt, aki már többször említette, hogy ő műsorvezetőként is dolgozott - amit nyelvi ostobaságai miatt, meg úgy amúgy is, kevésbé hittek a villalakók.

VV Dennis és VV Fanni az ágyban meg is beszélték, hogy Zsu csak füllenti mindezt, Fanni úgy vélte, ő is simán be tudná kamuzni, hogy színésznő.

A VV7 rendszeres nézői tudják, hogy bizonyos fajta szerepben valóban többször is domborított a borzas hajú villalakó, hiszen Dennis-szel nem egyszer gabalyodtak már egymásba, legutóbb még a takaró is lecsúszott róluk akció közben.

Akárhogy is, hogy a nagy rejtélyt feloldja, az RTL II maga tett fel egy videót a valóságshow oldalára, és láss csodát, abban tényleg Zsu, polgári nevén Balog Zsuzsanna mondja a híreket a Kiskun Krónika egyik adásában.

A hét aranyköpése is az övé

Hogy milyen feltételnek kellett megfelelni ahhoz, hogy valaki képernyőre kerüljön, arról nem szól a fáma, nyelvi-értelmezési tesztet valószínűleg nem kellett kitölteni hozzá. A hét egyik felejthetetlen aranyköpését ugyanis pont Zsuzsa biztosította, aki képes volt a barkochbázás és a barkácsolás szót összekeverni.

#t=29

- A famunkálatok, ez a szögelés, kalapálás, fogás, kötözgetés nem nagyon áll tőlem távol, mivel a családunkban van fatelep, és ott szoktam ténykedni, míg otthol laktam, úgyhogy így nagyon szívesen barkochbázok és így csinálgatom a dolgokat - mesélte lelkesen a Főnöknek, aki, becsületére legyen mondva, rögtön értette, és ki is javította a lányt, hogy valószínűleg a barkácsolásra gondol.

Fotók: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük