A magyar műsorvezető 44 évesen először vár babát - 5 év után lombikkal esett teherbe
Valkó Eszter öt év próbálkozás után lombikprogrammal kisbabát vár.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Valkó Eszter és férje mérhetetlenül boldogok: az RTL Klub egykori műsorvezetője öt év után végre babát vár. Párjával, Radócz Péterrel, akivel a Nyerő Páros első szériájában szerepeltek, hét éve alkotnak egy párt, és már nagyon vágytak egy kisbabára. Sok orvosnál megfordultak, míg végre a lombikprogrammal sikerrel jártak, a 44 éves kismama már túl van a kritikus első három hónapon - árulta el a házaspár a Story magazin karácsonyi különszámában. 

- Nem titok, lombikprogram segítségével sikerült teherbe esnem. Kisebb-nagyobb megszakításokkal öt sikertelen év van mögöttünk. Bevallom, nem is számoltam, hány hiábavaló beültetés történt. Immár mellékes is, a lényeg, hogy ez az egy, a legutolsó végre sikerült! - mondta a hetilapnak.  

Azt nem tudni, miért most fogant meg a pici, de Valkó Eszter szerint a környezetváltozás sokat segíthetett. Péter ugyanis április óta Hollandiában dolgozik, a tévés pedig - amikor csak teheti - elutazik férjéhez. 

valko-eszter-ferje
Fotó: RTL Klub

- Jó, hogy jött Petinek ez a hollandiai lehetőség, és ezáltal, azt hiszem, én is felszabadultabb lettem. Kezdtem elengedni dolgokat, és lassacskán rádöbbentem, akkor sem omlik össze a világ, ha lazábbra veszem a munkát. Amikor idáig jutottam, és kezdtem élvezni a kinti életet, egyszer csak pozitív lett a terhességi teszt… - mesélte. 

Egyelőre nem tudják, Valkó Eszter kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt, ehhez meg kell várniuk a 18. hetet, Hollandiában ugyanis ekkor kerül sor arra a vizsgálatra, ami kimutatja a baba nemét. Nyári baba lesz, de azt még nem döntötték el, hogy Magyarországon vagy Hollandiában jön-e világra - valószínűleg utóbbi, mert így Péternek egyszerűbb odaérnie a szülőszobába, és a gyerekszobát is Hollandiában rendezik be, mert a férfit még jó ideig oda köti a munkája. 

Ezt is szeretjük