A magyar színészpár újra babát vár - Az 5. hónapban árulták el a gólyahírt
Szabó Győző és párja, Rezes Judit második gyermeküket várják.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Győző és párja, Rezes Judit második közös gyermeküket várják. A színész előző házasságából született lánya, Bori már 21 éves, a színészpár közös gyermeke pedig novemberben lesz nyolcéves. Tervezték a második közös csemetét, két-három éve döntötték el, hogy Misinek szeretnének egy kistestvért - árulták el a Borsnak. Új babaruhákat valószínűleg nem nagyon kell beszerezniük, mert a jelek szerint a második közös gyermekük is kisfiú lesz.

- Igen, lesz egy kisbabánk. Jövőre, február végén, március elején érkezik, és természetesen nagyon örülünk. Tervezett baba volt, és alig várjuk, hogy világra jöjjön - mondta a lapnak a 41 éves színésznő.

Rezes Judit néhány hete megvált Pénelopé szerepétől a Katona József Színházban nemrég bemutatott Ithaka című előadásban, december végéig pedig a többi darabját is leadja.

szabo-gyozo-rezes-judit
Fotó: Puzzlepix/Vörös Szilárd

- Vannak olyan előadások, melyeket már csak azért sem lehet pocakkal eljátszani, mert teljesen másról szólnak, és nem lenne hiteles a darab várandós színésznővel, ilyen az Ithaka is. Úgyhogy december végéig leszek színpadon, és még van egy-két forgatási napom Gothár Péter Hét kis véletlen című filmjében is. A jövő évtől pedig a babavárásra koncentrálok - osztotta meg a Borssal.

Nemcsak a kismama készült tudatosan a baba érkezésére, hanem az édesapa is. Szabó Győző rengeteget dolgozik, a színház mellett sokszor forgat - többek között A mi kis falunk egyik főszereplője -, rádiózik, és éttermet vezet. A 48 éves színész a kicsi megérkezéséig folyamatosan visszavesz a tempóból, igyekszik nem minden munkára igent mondani, és étrendet, illetve életmódot vált, mert szeretne egészséges, fitt apaként minél tovább a gyerekei életének részese lenni.

Ezt is szeretjük