A magyar műsorvezető és férje hónapok óta külön élnek – Ezért döntöttek a költözés mellett
Valkó Eszter férje tavasszal költözött Hollandiába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valkó Eszter és férje hónapok óta külön élnek, de ez csak erősíti a házasságukat. Az RTL Klub egykori műsorvezetője a Story magazinnak azt mesélte, Pétertől az elmúlt években rengeteg támogatást kapott, így most rajta volt a sor, hogy áldozatot hozzon: párja régóta szerette volna magát külföldön kipróbálni, így amikor tavasszal megkereste egy gyógyszercég egy maastrichti ajánlattal, mindketten úgy látták, a férfi hatalmas lehetőséget szalasztana el azzal, ha nemet mondana.

Péter, akit a nézők a Nyerő Páros első évadából ismerhetnek, áprilistól dolgozik Hollandiában. Felesége az első héten vele tartott, majd a munkája hazaszólította. Azt mesélte, rossz volt egyedül lennie az otthonukban.

- Nem kérdés, hogy eddig is szerelmes voltam a férjembe, de amióta távol vagyunk egymástól, még jobban ezt érzem – mondta a 44 éves sztár a hetilapnak.

valko-eszter-ferje
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Nyáron nem volt sok munkája, így egy hónapot ő is kint töltött Hollandiában, ahol 19 évesen már élt fél évig. Most a Maastrichti Nyári Egyetemen fel is elevenítette a nyelvtudását. Augusztusban a férje töltötte a szabadságát Budapesten, ősztől azonban Valkó Esztert a munkái ismét a magyar fővároshoz kötik, Péter pedig visszautazik Maastrichtba.

- Szerencsére tudunk előre tervezni, és ha a repülőjegyet is időben megvesszük, akkor nem drágább az utazás, mintha itthon mennénk valahova. Aztán ha egy hétvégén úgy érezném, hogy borzasztóan hiányzik, és nem bírom nélküle, akkor csak két óra az út, és máris láthatjuk egymást… - osztotta meg a szőke tévés a Storyval.

Népszerű női tévések egykor és most

Kíváncsi vagy, hogy néz ki Palotás Petra és azok a régi, közkedvelt műsorvezetőnők, akik régóta nem szerepelnek a képernyőn – Pokrivtsák Mónika, Brunner Márta, Barta Sylvia és Prokopp Dóra?

Ezt is szeretjük