Vajna Tímea köldökig kivágott miniruhában pózol Saint-Tropez-ban

Vajna Tímeai csillogó kreációjával ejtette ámulatba a követőit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A népszerű francia üdülőhely, Saint-Tropez lehengerlő szépségével sok festőművészt megihletett a 19. század óta, ám tegnap este a járókelők nem csak az imádni való kis utcák látványban gyönyörködhettek, Vajna Tímea is feltűnést keltett.

A 37 éves szépség köldökig kivágott miniruhát húzott, amelyet az Yves Saint Laurent divatház álmodott meg. 

Vajna Tímea kivágott miniruhája

A kreációról három képet is lőtt az Instagramra. A fotók nagyon dögösre sikerültek, nem csak a mérete és csillogós anyaga miatt, hanem mert a sztár szexi pózokban prezentálta, hogy mit visel. A szettet klasszikus, fekete Jimmy Choo szandállal, egy hozzá passzoló táskával és arany ékszerekkel egészítette ki.

A követői körében nem aratott osztatlan sikert a szerelés, megoszlottak a kommentelők: voltak, akik túlságosan ledérnek találták a mélyen dekoltált kialakítást, mások majd elájultak a fotóktól.

„Az első képen maga vagy a tökéletesség megtestesülése, gyönyörű vagy” - írta az egyik rajongója.

Nem csoda, hogy ragyog a felvételeken, hiszen fülig szerelmes párjába, Zoliba. Az Insta-sztorijaiban mutatta meg, hogy milyen észveszejtő randevúkon vettek részt a franciaországi kiruccanáson: helikopterről csodálták meg a Földközi-tenger mélykék vizét, és a romantikával sem spóroltak, kézen fogva andalogtak a városban.

Vajna Tímea bikiniben

Vajna Tímea június közepén még arról írt a közösségi oldalán, hogy 37 évesen rendszeres sportolás mellett is kínszenvedés a fogyás, szigorú fogyókúrát is követnie kell, hogy megőrizze karcsú alakját. Öt nap diéta után posztolt is egy előtte-utána fotót, amin a változás leginkább a hasán volt szembetűnő: laposabb lett. Kiírta a kilók számát is, 66,7-ről 64,35-re fogyott. 

Ezt is szeretjük