Vajna Timi fehérneműs fotója alatt kirobbant a kommentháború - Kapott hideget-meleget
Vajna Tímea a vegánságra buzdított, pedig nem is az, rögtön kapta a megjegyzéseket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajna Tímea a hétvégén több szexi, fehérneműs fotót is megosztott Instagram-oldalán. Az egyik friss fotója alá azt írta, hogy, amióta nem eszik húst, sokkal jobban érzi magát a bőrében, ráadásul még az állatokat is védi ezzel az életmóddal. A végére odabiggyesztette a "bevegan" hashtaget is, ami magyarul annyit jelent, hogy légy vegán, azonban ez a megjegyzése sokaknál kiverte a biztosítékot.

A vegánságra buzdított, pedig nem is vegán

Vajna Timi új képeit sokan megdicsérték, hogy mennyire szexin fest, és milyen szép az alakja, azonban a vegánságra buzdító üzenete többeknek is szemet szúrt, hiszen, aki vegán, az a húson kívül semmilyen állati eredetű dolgot, így például tejet vagy tojást sem fogyaszt. Valaki ezt írta: "a fánkban van tojás, csak úgy mondom" - utalva Timi fánkozójára és a fánkok iránti nagy rajongására. Erre a kommentre reagált is a 35 éves sztárfeleség: "tudom, nem vagyok vegán, csak nem eszem húst".

🥀 Mióta nem eszem húst, sokkal jobban érzem magam és az állatkákat is védem #bevegan

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A Vajnáné két állítása közötti óriási ellentmondást egy követője azonnal kiszúrta, majd ki is osztotta őt azonnal: "csak én nem értem azt, hogy minek az a #bevegan , amikor egy kommenttel lejjebb te magad írod, hogy nem vagy vegán?! Nem túl hiteles a vegánságra buzdításod, úgy, hogy te magad sem követed azt a diétát".

vajna-timi-insta-kommentek
Fotó: Instagram/Vajna Tímea

"Nemcsak azzal véded az állatkákat, ha nem eszel húst... Gondolom, egy szőrmebunda sincs a menő gardróbodban" - jegyezte meg cinikusan egy másik kommentelő.

Valaki azért kritizálta Vajna Timit, mert szerinte már túlságosan sovány: "Biztos, hogy egészséges az, akinek ennyire kilátszanak a csontjai? Lehet felszedni izmot is, nem kötelező zsírt. Tessék inkább izmosnak, sportosnak lenni, ne csontkollekciónak".

Így nézett ki Vajna Timi tíz évvel ezelőtt

Vajna Timi sokat változott az elmúlt években, régi fotóin még teljesen másképpen nézett ki, és ez igaz a barátnőire is, Sarka Katára és Rogán Cecíliára. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy nézett ki a három sztárfeleség régen.

Ezt is szeretjük