Megalázó, Vajna Timivel mit műveltek - Ezért ordított vele az utcán egy férfi

Vajna Tímeával az egyik piros lámpánál üvöltözött egy férfi sofőr.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megalázó dolog történt Vajna Tímeával, miközben az eladásra kínált sportkocsijával autózott a hétvégén Budapesten. Az Instagram-sztorijában írt arról, hogy, miközben a piros lámpánál várakozott, egy másik autó férfi vezetője többször üvöltve lekurvázta, ezt pedig a sofőr barátnője videóra is vette. 

"Mivel még nem adtam el a Lamborghinit, azzal mentem hétvégén a Szépvölgyi úton. A piros lámpánál mellém áll egy fehér luxusautó és a férfi vezető hangosan kiabálja nekem, hogy kurva… kis szünet… kurva…  még hangosabban, kurrrrrrvvaaaa, miközben az anyósülésen a barátnője veszi a telefonjával. Én csak annyit mondtam, hogy köszönöm... komolyan, még mindig itt tartunk? Milyen férfiak vannak a világon? Bezzeg, ha egy férfi vezetné ugyanezt a kocsit, arra mindenki azt mondaná, hogy huu de cool, meg vagány…" - olvasható a posztjában.

vajna-timi-fb
Fotó: TV2

Ezek után érthető, miért tett ki egy posztot arról, hogy sokszor már nem bírja sem lelkileg, sem idegileg, és nem tudja, miért teszi próbára a sors, de ebből a nehéz időszakból, amin keresztülmegy, tanulni fog.  

"Bocsánat, hogy sok levélre nem tudok válaszolni, de nagyon nehéz időszakon megyek keresztül... Nem tudom miért kaptam ezt a feladatot a sorstól, de mindenből tanulunk.. ha az élet túl könnyű lenne, akkor valószínűleg nem lenne értelme, csak már sokszor nem bírom se lelkileg, se idegileg... de akkor átölelem az állataimat és megnyugtatnak... és elolvasom a kedves hozzászólásokat" - írja. 

Gyönyörű női sztárjaink gyerekkori fotói

Kíváncsi vagy, hogy nézett ki gyerekként Vajna Tímea, Sarka Kata vagy éppen Rubint Réka? Gyerekként mind szemüveget viseltek. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük