Váratlan fordulat! Ezért távozik a fiatal színésznő a TV2 sorozatából
Vágvölgyi Lilian maga kérte, hogy a sorozat következő epizódjait már nélküle forgassák.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vágvölgyi Lilian két év után távozik a Jóban Rosszban-ból. A sorozat Bodolai Orsija - ahogy korábban Puskás Peti is - maga kérte, hogy a stáb nélküle forgassa a TV2 sikersorozatának legújabb epizódjait. A Lilian által megformált Bodolai-lány karaktere nem távozik, Orsi karakterét Braghini Rozina kelti életre májustól.

Vágvölgyi Lilian
Braghini Rozina

Két éve nagyhangú, szeretetteljes, vidám család érkezett Csillagkútra. Bodolaiék pár hét alatt belopták magukat a közönség szívébe, azóta pedig számos vicces pillanatot köszönhetnek a nézők Böbének, Bandinak, Orsinak és Szabinak.

Mindenkit megviselt a tragédia

A Jóban Rosszban-ban mindig történik valami, Bodolaiék is búcsút mondtak a vidámságnak egy időre. A sorozatbeli óriási családi tragédia, a drámai jelenetek forgatása a színészeket is megviselte, ráadásul az Orsit alakító Vágvölgyi Lili is búcsúzik a sorozattól.

- Mindegyikünket megviselt lelkileg a sorozatban forgatott történet, hogy a tragédia hatására a családunk egyik percről a másikra darabokra hullik. Ráadásul a dupla epizódok forgatása miatt nagyon kevés időm jutott az életem egyéb területeire - árulta el a csinos színésznő

Nem színészként szeretne karriert építeni

- Tovább szeretnék tanulni, így arra kértem a sorozat készítőit, hogy nélkülem folytatódjon a Bodolai család története. A legnagyobb álmom, hogy egyszer költőként ismerjenek el, de érdekel a rendezés, a dramaturgia és a divat is. Az biztos, hogy nem színészként szeretnék karriert építeni - vallotta be Vágvölgyi Lilian.

A Jóban Rosszban Bodolai Orsiját ezentúl Braghini Rozina kelti életre, akit a nézők május végétől láthatnak majd a TV2 siker sorozatában.

- Szerencsére nem vagyok egy izgulós típus, így már az első napon nagyon élvezem a forgatást. Az rögtön érződött Katinkáékon, hogy nagyon összeszokott családként működnek, egymás minden rezdülését értik. Mindenki nagyon kedvesen fogadott, és remélem, hogy minél hamarabb sikerül beilleszkednem a csapatba - mesélte a mindössze 17 éves lány, aki nyolc éve Földessy Margithoz jár színészetet tanulni.

- A játék a mindenem, mindig ezzel szeretnék foglalkozni. Furcsa, mert a családomban senki sincs, akinek bármi köze is lenne a színészethez, a színházhoz. Én azonban már gyerekként éreztem, hogy ez tesz boldoggá – tette hozzá a csinos Rozina.

Fotó: Redlemon

Ezt is szeretjük