Fedél nélkül maradt a népszerű magyar műsorvezető!
Kisfia, Zalán az oka
Vágó Piros kalandos éjszakát töltött a szabad ég alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fedél nélkül maradt Vágó Piros, a Class FM rádió népszerű műsorvezetője.

Aggodalomra semmi ok, mindössze egyetlen éjszakáról volt szó, azt is sátorban töltötte a szabad ég alatt.

Sátoroztak a szabad ég alatt

A közkedvelt rádiós kisfia kérésének tett eleget, amikor a család Balatonalmádiban töltött egy hosszú hétvégét.

Zalán már régóta áradozott egy mesebeli kandúr sátorozásairól szüleinek, akik a nyári melegben úgy döntöttek, semmi akadálya egy szabadtéri sátorozásnak a Vágó Piros barátnőjétől kölcsönkapott nyaraló kertjében.

- A kedvenc meséjében a kandúr mindig sátorozni indul, így kapott ihletet a táborozáshoz, de egyébként is imád a természetben lenni. Már a sátorállításnál is fel volt villanyozva, a kész kuckóban pedig teljesen otthon érezte magát, kiscserkészként rendezkedett be a kinti létre. Alig várja, hogy kenu-és kajaktúrákra is mehessen majd - mesélte a sztár.

A hétvégi jó időt kihasználva sokat túráztak is, amit a kisfiú szintén nagyon élvezett. A Balaton után pedig hazánk egy másik, nem kevésbé ismert és gyönyörű táját, az Őrséget fedezik majd fel, méghozzá két keréken.

Nem kedveli a kánikulát

- A hosszabb nyaralást még későbbre tartogatjuk, mert inkább kerüljük a nagy kánikulát és a tömeget. Szeptemberre tervezünk egy korzikai kiruccanást, de alapvetően spontán utazók vagyunk - árulta el műsorvezető, akit természetesen nyáron sem kell nélkülözniük a Class FM hallgatóinak.

Vágó Piros 2006-ban mondta ki a boldogító igent kedvesének, Attilának. A  műsorvezető kétszer is áldott állapotba került két éven belül, ám mindkét esetben tragédiával végződött a terhesség, a rádiós ugyanis elvetélt. Kisfiuk, Zalán végül 2008 elején fogant meg, és szeptemberben egészségesen jött a világra, a szülők legnagyobb örömére.Fotó: Redlemon
Ezt is szeretjük