Vágó István fél év után feleségül vette Juditot - 38 éves házasságuknak ez a titka

Pedig Vágó Judit akkoriban nem is szándékozott férjhez menni.

Vágó István felesége Judit
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vágó István 1979. február 13-án egy sajtóvetítésen ismerkedett meg Judittal, aki akkoriban száguldó riporterként dolgozott. A népszerű műsorvezető a menyasszonyával érkezett a rendezvényre, ennek ellenére Judit már az első találkozáskor lenyűgözte őt, pedig akkor még alig beszélgettek egymással.

- Én azon az estén Istvánnal szinte egy szót sem váltottam, inkább a menyasszonyával beszélgettem. Nem miattam lépett ki abból a kapcsolatból, de tetszettem neki, és miután felbontotta az eljegyzésüket, engem kezdett becserkészni - mesélte Vágó Judit az Egyedül nem megy, avagy minden sikeres férfi mögött egy nő áll című interjúkötetben.

vago-istvan-felesege-3
Fotó: Facebook/Vágó Judit

Megismerkedésük után Vágó István kitartóan udvarolni kezdett Juditnak, aki eleinte nem is akart vele találkozni, mivel csak a munkája érdekelte. A Legyen Ön is milliomos! népszerű műsorvezetője több sikertelen próbálkozás után sem adta fel, Judit pedig végül beadta a derekát, és elment vele randevúzni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

"Minden alkalommal nagyon helyes volt"

- A randevún nagyon kellemesen elbeszélgettünk. Találkozásaink egyre sűrűbbé váltak. Minden alkalommal nagyon helyes volt. Vele mindenről nagyon jól el lehetett beszélgetni. Az egyik ilyen jó hangulatú nap után egyszer csak megállt a XII. kerületi tanács előtt, és azt kérdezte: "Bejelentkezzünk?" Azt sem tudtam, hol vagyunk, így rávágtam, hogy "persze, jelentkezzünk be". 1979. február 13-án láttuk egymást először a vetítésen, és 1979. július 21-én már a felesége voltam. Pedig én abban az időben nem szándékoztam férjhez menni - idézte fel emlékeit Vágó Judit.

vago-istvan-felesege-1
Fotó: Facebook/Vágó Judit

Vágó István azóta, vagyis immáron 38 éve él boldog és irigylésre méltó házasságban feleségével, aki azt is elárulta, hogy szerinte mi a hosszú szerelmük és harmonikus kapcsolatuk titka.

- Először is, rengeteg kompromisszum szükséges, mert volt idő, amikor én is gondolkoztam, hogy menjek vagy maradjak, mégis maradtam. Az fontos, hogy csak olyan kompromisszumokat kössön az ember, amiket öt vagy tíz év múlva is be tud tartani. Ne akarják mindenáron megváltoztatni a másikat. Azt gondolom, hogy egy felnőtt ember csupán ideig-óráig képes változni: amíg meg akar felelni. Ha elmúlik a lángolás, akkor már nem tud kibújni a bőréből. Olyannak kell elfogadni a másikat, amilyennek megismertük. Nem szabad álarcot felvenni - mondta Vágó Judit.

Ez a táncosnő Rónai Egon ritkán látott felesége - Zsanett jóval fiatalabb nála

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük