Ő Vágó István felesége: a csinos, szőke Juditot 44 éve imádja

Vágó István és felesége 1979 óta élnek harmonikus házasságban, Judittal mindenben tökéletesen kiegészítik egymást.

vágó-istván-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

1979-et írtunk, amikor Vágó István feleségével az oltár elé állt. Bár már 44 éve annak, hogy kimondták az igent, az egykori játékmester szavaiból ítélve szerelmükön nem fog az idő, épp úgy rajonganak egymásért, mint hajdanán.

A műsorvezető sosem volt az a típus, aki kiteregette volna a magánéletét, de mióta felhagyott a tévézéssel, még inkább féltve őrzi privát szféráját.

Vágó István feleségével

Kivételesen a Best magazinnak engedett némi bepillantást abba, hogyan élnek Judittal. A lapnak elárulta, háztartásukban mindkettejüknek megvan a maga szerepe.

- Egyelőre még én hozom és én viszem ki a szemetet. Kamerák előtt kétszer főztem, de nem tudok főzni, takarítanom sem kell, bár a morzsát a morzsaporszívóval összeszedem néha az asztalról.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mindezek tudatában felmerül a gondolat, Judit mellett milyen jó dolga van. Az egykori tévés nem is tagadja, szíve hölgye nagyon elkényezteti.

- Szerintem harmonikusan, szépen élünk, mindenkinek megvan a maga dolga otthon.

Péter fiuk révén már nagyszülők. Unokájuk hamarosan betölti a hatodik életévét, és az iskolakezdés is itt van már a kertek alatt.

- Belépett a "miért-korszakba”, amit én nagyon élvezek. A kérdései nagyon jók, olyanokat kérdez például, hogy miért vannak csillagok az égen, miért folyik víz a csapból… Őt ezek tényleg érdeklik, és én igyekszem mindenre válaszolni.

Gundel Takács Gábor és felesége

Gundel Takács Gábor nagyon boldog feleségével, Czeglédi Ágotával, akivel már 32 éve házasok. Háromgyermekes szülők, két fiuk és egy lányuk született. Mindhárom gyermekük nagykorú: Gergely 29, Anna 26, Bence 23 éves. A műsorvezető és fogorvos neje nagy egyetértésben élnek együtt, kiegészítik egymást.

Cover-fotó: RTL/Legyen Ön is Milliomos!

Ezt is szeretjük