Ő Vágó István felesége: a csinos, szőke Juditot 44 éve imádja

Vágó István és felesége 1979 óta élnek harmonikus házasságban, Judittal mindenben tökéletesen kiegészítik egymást.

Vágó István feleségével
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

1979-et írtunk, amikor Vágó István feleségével az oltár elé állt. Bár már 44 éve annak, hogy kimondták az igent, az egykori játékmester szavaiból ítélve szerelmükön nem fog az idő, épp úgy rajonganak egymásért, mint hajdanán.

A műsorvezető sosem volt az a típus, aki kiteregette volna a magánéletét, de mióta felhagyott a tévézéssel, még inkább féltve őrzi privát szféráját.

Vágó István feleségével

Kivételesen a Best magazinnak engedett némi bepillantást abba, hogyan élnek Judittal. A lapnak elárulta, háztartásukban mindkettejüknek megvan a maga szerepe.

- Egyelőre még én hozom és én viszem ki a szemetet. Kamerák előtt kétszer főztem, de nem tudok főzni, takarítanom sem kell, bár a morzsát a morzsaporszívóval összeszedem néha az asztalról.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Mindezek tudatában felmerül a gondolat, Judit mellett milyen jó dolga van. Az egykori tévés nem is tagadja, szíve hölgye nagyon elkényezteti.

- Szerintem harmonikusan, szépen élünk, mindenkinek megvan a maga dolga otthon.

Péter fiuk révén már nagyszülők. Unokájuk hamarosan betölti a hatodik életévét, és az iskolakezdés is itt van már a kertek alatt.

- Belépett a "miért-korszakba”, amit én nagyon élvezek. A kérdései nagyon jók, olyanokat kérdez például, hogy miért vannak csillagok az égen, miért folyik víz a csapból… Őt ezek tényleg érdeklik, és én igyekszem mindenre válaszolni.

Gundel Takács Gábor és felesége

Gundel Takács Gábor nagyon boldog feleségével, Czeglédi Ágotával, akivel már 32 éve házasok. Háromgyermekes szülők, két fiuk és egy lányuk született. Mindhárom gyermekük nagykorú: Gergely 29, Anna 26, Bence 23 éves. A műsorvezető és fogorvos neje nagy egyetértésben élnek együtt, kiegészítik egymást.

Ő Gundel Takács Gábor ritkán látott felesége: Ágotával 32 éve kiegészítik egymást

Gundel Takács Gábor feleségével 32 éve élnek boldog házasságban, kapcsolatuk harmonikus és töretlen.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Legyen Ön is Milliomos!

Ezt is szeretjük