Friss fotón Uri Geller - Ki gondolná, hogy már 72 éves a világhírű mentalista?

Uri Geller így néz ki napjainkban.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Uri Geller, a magyar származású izraeli mentalista televíziós szerepléseivel vált világhírűvé, állítása szerint paranormális erejét használva tudja végrehajtani emberfeletti produkcióit. Magyarországon akkor ismerték meg a legtöbben, amikor 2008-ban a TV2-n futott A kiválasztott című produkciója, melyben méltó utódját kereste. A híres mentalista a mai napig járja a világot, illetve rendszeresen hívják meg különféle műsorokba.

Így néz ki napjainkban a népszerű mentalista

A tíz évvel ezelőtti műsorának egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor Uri Geller az egész országot meg akarta tanítani híres, kanálelhajlító trükkjére, de arra is sokan emlékezhetnek, amikor a dohányzásról szerette volna leszoktatni a jelentkezőket. 

A decemberben 72. születésnapját ünneplő sztár az elmúlt tíz évben nem sokat változott, még mindig remek formában van, csak annyiban más a külseje, hogy egykor sötétbarna haja őszbe borult. Rajongói dicsérik is az Instagramon: "remekül nézel ki", "nagyon sármos" - írták a képeihez a kommentelők.

A híresség 2018 őszén újabb megtisztelő feladatot kapott, ő lett az Israel's Got Talent egyik zsűritagja. A tehetségkutató ugyanarra a sémára épült, mint nálunk a 2015-ben futott Hungary's Got Talent.

Ezt is szeretjük