Ungár Anikó bevallotta: nem csak a genetikának köszönheti fiatalos külsejét
Ungár Anikó elárulta, közel a 70-hez mitől ilyen fiatalos.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ungár Anikó tagadhatatlanul azok közé a sztárok közé tartozik, akiken rendszerint elcsodálkozunk, hogyan lehetnek ennyire gyönyörűek.

A 67 éves bűvész és előadóművész a FEM3 Café műsorban fedte fel szépsége titkát.

Mivel őrzi meg fiatalságát Ungár Anikó?

A műsor házigazdája, Váczi Gergő és aktuális partnere, Rubint Réka is érthetetlenül csodálták Ungár Anikót, és megkérdezték tőle, hogyan lehet ennyire fiatalos.

Utóbbi szerint a bűvésznő nemcsak mindenki mást, hanem magát is elvarázsolja - ez lehet az egyetlen elfogadható válasz.

Ungár Anikó nevetve köszönte meg a bókokat, majd egyből a genetikát hozta fel magyarázatként, nem pedig egy nehezen megtanulható bűvésztrükköt, aminek segítségével fiatallá varázsolja magát, és amire egyébként oly sokan lennénk kíváncsiak.

A genetikán kívül természetesen mindenki fejében megfordul a plasztikai műtétek vagy fájdalmas kozmetikai beavatkozások gondolata, a reggeli műsorban azonban ilyenek említésre sem kerültek.

Ungár Anikó szerint minden fejben dől el. Nem a ránctalanság vagy a kozmetikai beavatkozások számítanak, hanem az, hogy meglegyen az a belső vitalitás és nyitottság, amellyel képesek vagyunk érezni az élet ritmusát. A pozitív gondolkodás láthatóan meghatározza az életvitelét - ez segít megőrizni fiatal megjelenését.

Mindezek mellett Ungár Anikó elmondta, hogy szerinte mindentől függetlenül árulkodnak a ráncok, éppen ezért ő is sok kozmetikai kezelésen vesz részt, amelyek segítenek felfrissíteni és csinossá tenni.

Fotó: MTVA

Ezt is szeretjük