Hihetetlen fotók! 61 évesen is szenzációsan dögös Ungár Anikó
Baronits Gábor világhírű édesanyja hatvan fölött olyan észvesztően néz ki, hogy el sem hisszük neki életkorát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Ungár Anikóról készült újabb fényképeket elnézegetve szinte hihetetlennek tűnik, hogy a nemzetközileg is elismert bűvész-előadóművész idén január 11-én ünnepelte 61. születésnapját.

Pedig így igaz, Ungár Anikón azonban egyáltalán nem látszik életkora, sőt, egész egyszerűen elképesztően dögösen néz ki - lényegesen jobban, mint sok feleennyi idős kolléganője, akik joggal irgykedhetnének rá.

Baronits Gábor az egyetlen fia

Az már csak hab a tortán, hogy a szőke bombázó egyúttal sztáranyuka is. Fia pedig nem más, mint a Jóban Rosszban című sorozat Halász Kristófját alakító Baronits Gábor, akinek édesapja a Syrius együttes egykori vezetője, az 1999-ben elhunyt Baronits Zsolt volt.

Anikó mellesleg fiatalosságának és szépségének titkát hosszú éveken keresztül nem osztotta meg a közvéleménnyel, néhány éve is csak annyit mondott, hogy nem sebészeti, hanem konzervatív eljárásoknak vetette alá magát a jó megjelenés érdekében.

16 évesen kezdődött karrierje

Szintén bűvészként dolgozó édesapja látta meg először kislányában a tehetséget, ezért maga tanította meg neki a mesterség alapjait - Anikó pedig 16 évesen állt először színpadra az 1965-ös Ki mit tud?-on.

Pályafutása során a világ több nagyvárosában - köztük Londonban, New Yorkban és Las Vegasban - is fellépett, a hetvenes években pedig kétszer is első helyezést ért el a Bűvész Világkongresszus női kategóriájában. 

Ungár Anikó jelenleg boldog házasságban él férjével, Ferenczi Tibor bankárral, akinek előző feleségétől született már négy fia, ám ez nem okozott neki problémát, ugyanis az ő nevelésükből is kivette anyaként a részét.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük