Ungár Anikó egy 4 gyerekes férfiba szeretett bele! Nem volt könnyű a helyzete
Ungár Anikó második férjével négy gyermeket is kapott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ungár Anikó nem volt egyszerű helyzetben, amikor tíz évvel ezelőtt megismerte második férjét, Tibor ugyanis négygyermekes apa.

A 66 éves bűvész szerint egy ilyen helyzetben sok múlik a tolerancián, mondta a FEM3 Caféban.

Négygyerekes férfiba szeretett bele

Ungár Anikó sokat tudna mesélni a mozaikcsalád-modellről, ugyanis második férje egy 17, egy 15, egy öt és fél, valamint egy három és fél éves fiút hozott a kapcsolatukba, míg az ő fia, a Jóban Rosszbanból ismert Baronits Gábor 16 éves volt megismerkedésükkor.

- Hihetetlen toleranciával tudod csak ezt csinálni. Számomra fontos az első intuíció: ha úgy érzem, hogy valami az enyém, az számomra járható út, azt merem magamra vállalni, mert egyébként a problémák nem oldódnak meg idővel -  mondta.

Az ilyen helyzet sok feszültséggel jár, mindenki számára nehéz, főleg a gyerekeknek. Mint mindenkinek, neki is a saját gyereke élvez prioritást. Ezt összehangolni egy mozaikcsaládban a többi gyerek érdekeivel komoly munka.

- Kritikus volt a helyzet, mert a férjem két nagyfiának más a mamája, és a két kicsinek is más. A másik, ami a legszomorúbb, hogy a két kicsi elvesztette a mamáját. Ő már nem él, és nem élt akkor, amikor én a családhoz kerültem. Komoly kihívás volt. Nehéz megérezni, hogy egy ilyen helyzetben mikor legyél anya, mikor ne legyél. Én körülbelül egy évig visszavettem magamból, és figyeltem: meg kellett tanulnom őket, hogy beavatkozhassak - árulta el.  

Azt sem tagadta, hogy voltak nehézségek a családban, a fiúk is olykor összezördültek.

- Gábor egy másfajta házból jött, ő egy egyke gyerek volt, ott négy testvér volt, egy egész más helyzet. Gábornak még nehezebb egy éve volt. Végül aztán olyan jól összebarátkoztak, hogy a három nagyfiú elkezdett egy társaságba járni - mesélte.

Fotó: Facebook/FEM3Café

Ezt is szeretjük