Riválist kap a Barátok közt? Új sorozatot indít nyár végén a csatorna
Két sorozatot is indít hamarosan az m1: érkezik az Egyszer volt, hol nem volt és a Bosszú.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus közepétől két új sikersorozatot indít az m1, így az ősztől az RTL Klub képernyőjére visszatérő Barátok közt is riválist kap.

Jennifer Morrison
Egyszer volt, hol nem volt
Bosszú

A Lost - Eltűntek szerzőpárosának legújabb sikersorozata, az Egyszer volt, hol nem volt lenyűgöző képi világával és nem mindennapi történetével a nézőket és a kritikusokat egyaránt elvarázsolta.

A tündérmese valósággá válik

A 22 epizódból álló bevezető évad Amerika első számú családi sorozata lett, hetente több mint 12 millió nézőt ültetett a képernyők elé, az európai csatornák többségén pedig megsokszorozta a nézőszámot.

A valóságot a mesevilággal keverő történet szerint a Dr. House-ból ismert Jennifer Morrison által megformált Emma Swant szülei csecsemőként sorsára hagyták, és az árvaként felnőtt lány egyáltalán nem ismeri múltját.

Éppen ezért teljesen felfordul az élete, amikor örökbe adott fia a segítségét kéri, hogy megmentse mesekönyve fantáziavilágát. A kisfiú szerint ugyanis Emma valójában Hófehérke és a Herceg eltűnt gyermeke, akit a Gonosz Királynő bosszúja elől kimentettek a mesevilágból. A negatív főhőst hitelesen alakító Lana Parilla neve egyébként a magyar nézők számára is ismerősen cseng, hiszen a 24 és a Jog/Ászok című sorozatok szereplője volt.

Bosszú

Az ABC másik sikere a Bosszú, amelyben Emily Thorne-nal találkozhatnak a nézők. Hamar kiderül, hogy a csinos szőkeséggel kegyes volt a sors: a milliomos örököst imádja a hamptonsi elit, dúsgazdag és jóképű barátja pedig megkéri a kezét. Azt azonban senki sem sejtette, hogy az ártatlan lány személyében egy sötét angyalt fogadtak maguk közé, akinek legfőbb célja, hogy bosszút álljon édesapja haláláért.

Gyönyörű nők, sármos férfiak élvezik Hamptons lélegzetelállító ruhákkal, luxusautókkal és villákkal zsúfolt világát. Amikor azonban az angyalarcú nő bosszúhadjáratot indít a városban, kiderül, hogy a csillogó máz alatt hazugságok és kegyetlen leszámolások irányítják a kiváltságosok életét.

A múlt és jelen között ugráló, 22 részből álló bosszútörténet igazi kasszasiker lett Amerikában, premierjére több mint tízmillióan voltak kíváncsiak, és azóta is a 18-34 közötti nők kedvence, akiknél a sorozat még a CSI-nál is népszerűbb. Főszereplője, az Everwood és a Testvérek sorozatokban feltűnt Emily VanCamp, aki maga mögött hagyta eddigi jó kislányos imidzsét, új arcát hamarosan a hazai közönség is láthatja.

Ezt is szeretjük