Kamu volt a magyar sztárpár esküvője - A csinos műsorvezető átvert mindenkit
Aryee Claudia Dedei, vagyis Tücsi nem ment titokban feleségül jégkorongos párjához.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több újság is tényként közölte tegnap este és ma reggel, hogy összeházasodott a Tücsi néven ismert műsorvezető, Aryee Claudia Dedei és Sofron István magyar válogatott jégkorongozó, aki tavaly jegyezte el a gyönyörű tévést. Mindezt arra alapozták, hogy a 32 éves szépség posztolt az Instagram-oldalán egy videót, melyen menyasszonyi ruhában táncolt az elegáns sportolóval. 

„Gondoltunk egy merészet... Bocsi, hogy nem szóltunk. Mr.&Mrs. Sofron  #wedding #mukik @istvansofron” - írta a videó mellé Tücsi. 

Gondoltunk egy merészet... Bocsi, hogy nem szóltunk. 💞 Mr.&Mrs. Sofron 💞#wedding #mukik @istvansofron

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

Több kommentelő azt írta, szerintük csak esküvői fotózáson vettek részt, bizonyára ők is emlékeztek arra, hogy a műsorvezetőnőt többször is fotózta már esküvői magazin, így tavaly ősszel az Esküvő Classic novemberi számában volt látható.  

Tücsi ma délutáni posztjában elárulta: a kiposztolt videó egyfajta édes bosszú volt, fricska azoknak, akik a vészharangot kondítják, és lesajnáló üzeneteket írnak neki amiatt, mert az eljegyzés utáni évben, vagyis idén nem lesz esküvőjük. 

Ez a piros ruha nem a menyecske ruhám és nem mentem titokban férjhez a Sofihoz. A tegnapi videónk pusztán egy fricska volt azok számára, akik kongatják a vészharangot és lesajnáló tekintetekkel, üzenetekkel bombáznak amiatt, mert nem lesz idén esküvőnk. Épp csak azt nem közlik (mert láthatóan gondolják), hogy akkor biztosan valami nagy baj lehet a kapcsolatunkkal. Egyáltalán nincs baj vele, sőt nagyon szeretjük egymást. De könnyebb ítélkezni, mert az eljegyzést követő évben "elmarad" az esküvő. Nálunk így alakult. Mi is vágytunk arra, hogy kimondhassuk a boldogító "igen"-t, de máshogy hozta az élet. Viszont a legnagyobb szeretetben készülünk a jövő évi lagzinkra, aminek már az időpontját is kitűztük. Ugyan több mint 365 napot kell még várni rá, de nem fogjuk kevésbé szeretni egymást 2019-ben sem. Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Szeretlek Muki! ❤@istvansofron

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

Azt is megosztotta a közösségi oldalának követőivel, hogy 2019-ben fognak szerelmével összeházasodni, már ki is tűzték az esküvő időpontját. 

Ezt is szeretjük