Mit tett gyönyörű hajkoronájával Trokán Anna? - Fotó
Trokán Anna az M1 Balatoni nyár című műsorában okozott meglepetést új frizurájával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi időben több magyar sztár is látványosan megváltoztatta frizuráját: Szabó Zsófi áprilisban vált meg hosszú, szőke fürtjeitől, míg Szinetár Dóra múlt héten vágatta fiúsra a haját. Trokán Anna ugyan nem kurtíttatta meg a tincseit, de így is sokaknak megakadt a szeme új külsején, amikor az M1 Balatoni nyár című műsorában vendégeskedett.

A füle mellett letolatta nullásgéppel gyönyörű, barna haját. A színésznő június 29-én lett kereken 30 éves, talán ebből az apropóból döntött a változtatás mellett.

Trokán Péter és Papadimitriu Athina lánya az 2014-2015-ös színházi évadot a Veszprémi Petőfi Színházban kezdi a Chicago című musicallel, melyet Eperjes Károly rendez. A vidéki teátrum társulatának művésznője a Nemzeti Színházban is vendégszerepel a Vidnyánszky Attila által színpadra állított A nagyúr című darabban, melynek decemberben tartják a premierjét.

Szabó Zsófi új külseje mindenkit meglepett

A Jóban Rosszban színésznője drasztikusan megváltoztatta a külsejét: megvált hosszú hajától. Hajas László mesterfodrász ollója fosztotta meg hosszú tincseitől, Éder Krisztián pedig fotósorozatot készített új külsejéről. Nézd meg a képeket!

Fotó: M1/Balatoni nyár/Buzek Bence

Leadkép és Facebook-kép: Facebook/Trokán Anna Hivatalos Rajongói Oldal

Ezt is szeretjük