Mit tett gyönyörű hajkoronájával Trokán Anna? - Fotó
Trokán Anna az M1 Balatoni nyár című műsorában okozott meglepetést új frizurájával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi időben több magyar sztár is látványosan megváltoztatta frizuráját: Szabó Zsófi áprilisban vált meg hosszú, szőke fürtjeitől, míg Szinetár Dóra múlt héten vágatta fiúsra a haját. Trokán Anna ugyan nem kurtíttatta meg a tincseit, de így is sokaknak megakadt a szeme új külsején, amikor az M1 Balatoni nyár című műsorában vendégeskedett.

A füle mellett letolatta nullásgéppel gyönyörű, barna haját. A színésznő június 29-én lett kereken 30 éves, talán ebből az apropóból döntött a változtatás mellett.

Trokán Péter és Papadimitriu Athina lánya az 2014-2015-ös színházi évadot a Veszprémi Petőfi Színházban kezdi a Chicago című musicallel, melyet Eperjes Károly rendez. A vidéki teátrum társulatának művésznője a Nemzeti Színházban is vendégszerepel a Vidnyánszky Attila által színpadra állított A nagyúr című darabban, melynek decemberben tartják a premierjét.

Szabó Zsófi új külseje mindenkit meglepett

A Jóban Rosszban színésznője drasztikusan megváltoztatta a külsejét: megvált hosszú hajától. Hajas László mesterfodrász ollója fosztotta meg hosszú tincseitől, Éder Krisztián pedig fotósorozatot készített új külsejéről. Nézd meg a képeket!

Fotó: M1/Balatoni nyár/Buzek Bence

Leadkép és Facebook-kép: Facebook/Trokán Anna Hivatalos Rajongói Oldal

Ezt is szeretjük