Trokán Nóra élénk rózsaszín estélyiben káprázatos: elállt tőle a lélegzetünk

Trokán Nóra rózsaszín, földig érő estélyije valakit egy Disney-hercegnőre, másokat egy Barbie babára emlékeztetett.

ptrokan-nora-coveren

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Trokán Nóra Instagram-oldala tele van szebbnél szebb fotókkal: sokszor láthattuk már gyönyörű ruhakölteményekben tündökölni, de a lazán elegáns, nőies stílus sem áll távol tőle.

A Voice szépséges coacha ismét lenyűgözte a rajongóit a megjelenésével: egy klipforgatás alkalmából nagyon kitett magáért, az általa viselt ruhakölteményt pedig mintha egyenesen ráöntötték volna.

Trokán Nóra estélyiben

Trokán Nóra Puskás Peti együttesével, a The Biebersszel és Kulka Jánossal forgatott együtt, legújabb közös daluk a Most is fáj címet kapta. A 37 éves énekesnő-színésznő egy hosszú, királylányos kreációban ragyogott a Daalarna Garden festői helyszínén. Az élénkpink szín nagyon jól állt neki, kiemelte sötét haját és karcsú alakját.

„Egy csodás helyszínen, csodás színészekkel mint Kulka János forgattuk legújabb klipünket, ráadásul Trokán Nóri nem csak szerepel, hanem énekel is a Most is Fájban. Hamarosan érkezünk a Stay óta a leglírikusabb dalunkkal!" - írta a bejegyzésében Puskás Peti. 

A rajongók odáig voltak, hogy a kedvenceiket együtt láthatták, Trokán Nóra megjelenésére pedig csak úgy záporoztak a dicséretek, ahogyan az új klipre is.

„Már alig várom a közös munkátok gyümölcsét! Nóri ismét fantasztikusan festesz, ez a ruha olyan mesebeli, imádnivaló vagy benne!”

„Nóri, te egy igazi, nagybetűs nő vagy és milyen szép! Mindig csak ámulok és bámulok rajtad! Örülök, hogy így együtt láthatlak benneteket!” - jegyezte meg egy kommentelő. 

Szabó Zsófi dögös estélyiben

Szabó Zsófi ruhájával mindenkit elkápráztatott, igazi végzet asszonya volt a különleges kreációban.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük