Szétolvadtunk Trokán Annától és kisfiától: így megy próbára a gyönyörű anyuka

Hét hónapja született Karcsi, a kis hajas baba.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Trokán Anna kisfia tavaly június 25-én született, a színésznő azóta igyekszik minél több időt vele tölteni. Anyaként, akárcsak az élet többi területén, Trokán Anna igen tudatos: gyerekét ugyan gyakran mutatja meg fotóin, mégsem teszi teljes mértékben közszemlére. Közös képeiken a baba arca sosem látszik teljesen, de még így is látni, hogy nagyon cuki.

Most igazi gyöngyszemre akadtunk a neten: Trokán Anna a kis Kareszt munkába is magával vitte. Így igazi családi felkészülésről van szó, hiszen nemcsak fia, de édesanyja, Papadimitriu Athina is ott volt, hiszen együtt szerepelnek majd a Spirit Színház Bernarda Alba háza című darabjában. 

Mindent együtt csinálnak

A színésznő az Instagramra posztolta a fotóját, melyen a babahordozóba bugyolált kisfiával együtt próbálják az új darabot. A fotó alatt pedig legjobb kollégának nevezte pici fiát. Szó, mi szó, nagyon édes kis batyu, és biztosan nagy segítségére volt az édesanyjának.

#legjobbkolega #spiritszinhaz #anyavagyok #bernardaalbahaza

Trokan Anna (@trokanannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Nem ez volt az első alkalom, hogy kisfia elkísérte Trokán Annát a munkába. Az Éden Földön című darab volt a baba első előadása.

#elsoeloadas #edenfoldon #fiokam #anyavagyok

Trokan Anna (@trokanannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Karcsika a karácsonyi bejglisütésbe is besegített édesanyjának. A színésznő láthatóan igyekszik minél több időt együtt tölteni kisfiával, és nagyon helyesen is teszi. Láthatóan fontos számára, hogy szoros kapcsolat alakuljon ki közöttük.

Bejglisütés, Karesz segít a Clevamama babahordóban 🎄 #clevamamamagyarorszag

Trokan Anna (@trokanannaofficial) által megosztott bejegyzés,

És édesanyaként nemcsak ebben tudatos. A művésznő nagyon figyel arra, hogy gyermeke teljes arcát ne mutassa meg a médiában - sem újságcímlapokon, sem pedig a saját internetes fotóin. Ezzel a döntésével egyet kell értenünk: nincs azzal baj, ha igyekszik védeni kisfia személyét.

Itt az igazi tél, felnőtt méretben is elfogadnék egy #clevamama bundazsákot! ❄️💜👶🏻 #clevamamamagyarorszag

Trokan Anna (@trokanannaofficial) által megosztott bejegyzés,

A képek sejtelmessége ellenére elég jól látszik, hogy mennyire aranyos a kis Karesz. Trokán Anna igazi kis hajas baba anyukája lehet.

Köszönjük @lansinohmagyarorszag, hogy a szopizás életreszóló élmény 💕🙏🏼 #bizzmagadban #tetudodalegjobban

Trokan Anna (@trokanannaofficial) által megosztott bejegyzés,

A nyilvános szoptatás szószólója

Trokán Anna fél éve adott életet kisfiának, és állítása szerint véletlenül lett a nyilvános szoptatás élharcosa. Nincs negatív tapasztalata, ő bárhol előveszi a kendőjét, ami alatt megszoptatja Karcsit.

"Kicsapja a mellét, és nekiáll szoptatni" - Az RTL Klub műsorában nagy vita robbant ki

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük