Szomorú sorsú valóságshow-hősök
Elhunyt a Való Világ első szériájának játékosa, VV Lorenzo, de mások is szomorú sorsra jutottak.

Dia

	VV Lorenzo	A Való Világ első szériájából ismerhettük a száguldást és a vad életet kedvelő Gerzsényi Lászlót. VV Lorenzo 2012. augusztus 7-én motorbalesetben életét vesztette, 40 éves volt. Egy, illetve kétéves kisgyermekét hagyta maga mögött.

VV Lorenzo

A Való Világ első szériájából ismerhettük a száguldást és a vad életet kedvelő Gerzsényi Lászlót. VV Lorenzo 2012. augusztus 7-én motorbalesetben életét vesztette, 40 éves volt. Egy, illetve kétéves kisgyermekét hagyta maga mögött.

Fotó: Facebook

Dia

	BB Évi	Az első magyar valóságshow győztese, Párkány Éva nem tudott megküzdeni a népszerűséggel. Többször kezelték pszichiátrián. Két gyermeket szült, a hétéves Jancsikát a család neveli, második gyermekére viszont egyáltalán nem is emlékszik BB Évi.	Újra kórházba került a sztár »

BB Évi

Az első magyar valóságshow győztese, Párkány Éva nem tudott megküzdeni a népszerűséggel. Többször kezelték pszichiátrián. Két gyermeket szült, a hétéves Jancsikát a család neveli, második gyermekére viszont egyáltalán nem is emlékszik BB Évi.

Újra kórházba került a sztár »

Fotó: Femina

Dia

	BB Andi	Kapitány Andrea az első Big Brotherben tűnt fel. Az akkor 28 éves lány azzal keltett feltűnést, hogy kora ellenére még nem volt férfival. Az Ausztráliából hazalátogató lány a műsor után találkozott 23 éve nem látott anyjával, valamint szerelembe is esett. A férfi azonban terhessége ellenére sem vette el, Ausztráliában egyedülálló anyaként neveli Erzsike nevű kislányát. A szülés majdnem az életébe került, leállt ugyanis a veséje. Mostanra azonban már jól van.

BB Andi

Kapitány Andrea az első Big Brotherben tűnt fel. Az akkor 28 éves lány azzal keltett feltűnést, hogy kora ellenére még nem volt férfival. Az Ausztráliából hazalátogató lány a műsor után találkozott 23 éve nem látott anyjával, valamint szerelembe is esett. A férfi azonban terhessége ellenére sem vette el, Ausztráliában egyedülálló anyaként neveli Erzsike nevű kislányát. A szülés majdnem az életébe került, leállt ugyanis a veséje. Mostanra azonban már jól van.

Fotó: TV2

Dia

	VV Veronika	A 21 éves lányt édesapja fiúként nevelte, amitől önértékelési zavarai lettek. Plasztikai beavatkozások sorával tudott csak megbékélni külsejével. VV Veronika a Való Világ ötödik szériájában összejött játékostársával, Christofellel, ám miután a kubai fiú csúnyán összeverte, szakított vele.

VV Veronika

A 21 éves lányt édesapja fiúként nevelte, amitől önértékelési zavarai lettek. Plasztikai beavatkozások sorával tudott csak megbékélni külsejével. VV Veronika a Való Világ ötödik szériájában összejött játékostársával, Christofellel, ám miután a kubai fiú csúnyán összeverte, szakított vele.

Fotó: RTL Klub/Sajtószoba

Dia

	VV Fecó	Balogh Ferenc a kilátástalanság elől menekült a Való Villába, valamint, hogy bebizonyítsa feleségének, tud hűséges lenni. Kiszavazása után kilakoltatták családját az albérletükből, nemrégiben pedig kiderült, VV Fecóék újabb gyermeket várnak. Ám túl kicsinek tartják a lakásukat, így az abortusz mellett döntöttek.

VV Fecó

Balogh Ferenc a kilátástalanság elől menekült a Való Villába, valamint, hogy bebizonyítsa feleségének, tud hűséges lenni. Kiszavazása után kilakoltatták családját az albérletükből, nemrégiben pedig kiderült, VV Fecóék újabb gyermeket várnak. Ám túl kicsinek tartják a lakásukat, így az abortusz mellett döntöttek.

Fotó: RTL Klub/Sajtószoba

Dia

	VV Éva	A Való Világ sztárját legutóbb augusztus 4-én szállították kórházba, mert az egyik szórakozóhelyen elesett és betörte a fejét. A 30 éves Baukó Évának ez csak hab volt a tortán, az eset előtt nem sokkal ugyanis eltörte a csuklóját egy görkorcsolya-balesetben. A lányt többször látták már részegen. Játékostársa, Alekosz szerint ha a lány így folytatja az életét, hamarosan meghal.

VV Éva

A Való Világ sztárját legutóbb augusztus 4-én szállították kórházba, mert az egyik szórakozóhelyen elesett és betörte a fejét. A 30 éves Baukó Évának ez csak hab volt a tortán, az eset előtt nem sokkal ugyanis eltörte a csuklóját egy görkorcsolya-balesetben. A lányt többször látták már részegen. Játékostársa, Alekosz szerint ha a lány így folytatja az életét, hamarosan meghal.

Fotó: RTL Klub/Sajtószoba

Dia

 	VV Oki  	Pintér Zoltán sem tudta meglovagolni a népszerűség hullámait. Nem jött be sem zenei, sem üzleti karrierje, sőt, munkahelyéről is kirúgták és lopással vádolták. A mezőtúri férfi a Való Villában tudta meg, hogy régóta beteg kislánya elhunyt. Akkor nem adta fel a versenyt, ám a végső befutó nem ő lett.

VV Oki

Pintér Zoltán sem tudta meglovagolni a népszerűség hullámait. Nem jött be sem zenei, sem üzleti karrierje, sőt, munkahelyéről is kirúgták és lopással vádolták. A mezőtúri férfi a Való Villában tudta meg, hogy régóta beteg kislánya elhunyt. Akkor nem adta fel a versenyt, ám a végső befutó nem ő lett.

Fotó: RTL Klub/Sajtószoba

Dia

	VV Anikó	Nádai Anikónak mostanában felfelé ível a szerencsecsillaga, ami a munkát illeti. Ám magánéletében több csalódás érte. Szülei még kiskorában elváltak, édesapjáról egyáltalán nem tud, sosem vett részt az életében. Gyermekként szerény körülmények között éltek, édesanyja egyedül nevelte gyerekeit. Szerelmi élete sem túl szerencsés, szakított kedvesével, Istenes Bencével, mert a fiú megcsalta.

VV Anikó

Nádai Anikónak mostanában felfelé ível a szerencsecsillaga, ami a munkát illeti. Ám magánéletében több csalódás érte. Szülei még kiskorában elváltak, édesapjáról egyáltalán nem tud, sosem vett részt az életében. Gyermekként szerény körülmények között éltek, édesanyja egyedül nevelte gyerekeit. Szerelmi élete sem túl szerencsés, szakított kedvesével, Istenes Bencével, mert a fiú megcsalta.

Fotó: RTL Klub/Sajtószoba

Dia

	VV Miló	Gyukin Milován az édesanyja kedvéért jelentkezett a Való Világ harmadik részébe. A fiatal fiú a többi győztessel ellentétben nem tapsolta el a nyereményét, a műsor után főiskolára ment. 19 éves korában azonban élete megtört, szeretett édesanyja csontrákban elhunyt.

VV Miló

Gyukin Milován az édesanyja kedvéért jelentkezett a Való Világ harmadik részébe. A fiatal fiú a többi győztessel ellentétben nem tapsolta el a nyereményét, a műsor után főiskolára ment. 19 éves korában azonban élete megtört, szeretett édesanyja csontrákban elhunyt.

Fotó: Facebook

Dia

	VV Laci	Dr. Lázár László sem mondhatja magát a legszerencsésebbnek. A Való Világot betegsége miatt volt kénytelen feladni. A vállalkozásai sorra csődöt mondtak, legutóbb éttermet nyitott, amin nyolc millió forintot bukott. Hiteleit nem tudta tovább fizetni, így el kellett adni saját és édesanyja házát is.

VV Laci

Dr. Lázár László sem mondhatja magát a legszerencsésebbnek. A Való Világot betegsége miatt volt kénytelen feladni. A vállalkozásai sorra csődöt mondtak, legutóbb éttermet nyitott, amin nyolc millió forintot bukott. Hiteleit nem tudta tovább fizetni, így el kellett adni saját és édesanyja házát is.

Fotó: RTL Klub/Sajtószoba
Blog.hu ajánló
Szerző: Pálfi Krisztina
Fotó: