Címlapon hozták le a két magyar énekes szerelmét
Több van köztük barátságnál?
Három magyar sztárpár, akik sülve-főve együtt vannak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiegészítik egymást, olyanok, mint a borsó meg a héja. Tóth Veráról és Mujahid Zoliról barátságuk kezdetén azt hitték, valójában szerelmesek.

Még címlapon is írták egy közös bulizásukat követően, hogy új szerelmespár született. 

11 éve lelki társak

Amikor a Megasztár első szériájában a versenyzők először vetették bele magukat az éjszakába, meglepődtek, hogy fotósok hada veszi körül őket. Szívesen a kamerák elé álltak, és a fotósok kérésének eleget téve még pózoltak is együtt. Másnap aztán meglepve tapasztalták, hogy a közös fotóikat felhasználva a címlapon, mint szerelmespárt mutatják be őket.

Hogy mi az igazság? Tóth Vera és Mujahid Zoli valóban a 2003-as Megasztár idején ismerkedtek meg, és azóta elválaszthatatlanok, de kapcsolatuk baráti. Az énekes Tóth Verának az elsők között mondta el, felvállalja homoszexualitását.

Az elmúlt években együtt töltötték a Halloween-t, egymást lelkesítve izzadtak a konditeremben, illetve egy vidéki borkóstolásra is közösen mentek.

Kész átverés Tóth Verától

Kapcsolatukba még az is belefért, hogy Mijahid Zoli 31. születésnapjára a énekesnő egy hatalmas átverést szervezett. Úgy tett, mintha rendőrök jöttek volna ki barátjáért, akik egy eltűnt személy miatt akarják bevinni az énekest a rendőrségre.

- Nem is tudom elmondani, hogy mit éreztem, amikor a nyomozók az autóban faggatni kezdtek és egy hivatalosnak tűnő dossziét is elővettek az irataimmal. Amikor megérkeztünk a rakpart egyik hajóállomásához, megláttam 60 embert, akik énekeltek és vártak rám - mesélte.

Közös pontjuk a  spiritualitás

Danics Dóra és Bozsek Márk barátsága jóval újkeletűbb, a tavalyi X-Faktornak köszönhető.

- Dórival már a Mentorok Házában összekötött minket a spiritualitás. Látta, hogy meditálok, én pedig mutattam neki gyakorlatokat arra, hogyan tud ellazulni. Azóta egymás mellett állunk, támogatjuk egymást mindenben - árulta el az X-Faktorban az énekes.

Geszti Péter mentoráltjai azóta is tartják a kapcsolatot, Bozsek Márk keresi az igazit, Danics Dóri pedig az RTL Klub egyik munkatársával jár.

A fotós és a modell

Éder Krisztián, Sp és Palvin Barbara is sülve-főve együtt vannak, ha a világhírű modell hazalátogat Magyarországra. A tavalyi Balaton Soundon is együtt buliztak, ősszel a fotós egy különleges sorozatot is készített Palvin Barbiról.

Bár kétségtelenül szép pár lennének, saját bevallásuk szerint csak barátság van köztük.

Legendás magyar sztárbarátságok

Képes összeállításunkat végig lapozva megtudhatod, kik azok a további magyar sztárok, akik már hosszú idő óta jó kapcsolatot ápolnak egymással.

Fotók: Facebook/Tóth Vera, RTL Klub/Sajtóklub, Instagram/Éder Krisztián

Ezt is szeretjük