Amit a nézők nem láttak! A színfalak mögött vitatkozott a magyar híradós házaspár
Nem egyezett Bárdos András és Máté Kriszta véleménye.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sem Bárdos András, sem Máté Kriszta nem rejti véka alá véleményét, ha nem értenek egyet egymással, a kamerák előtt is vitatkoznak.

Így volt ez a Szombat Esti Láz harmadik adását követően is. Persze nem az élő műsorban, a színfalak mögött tették.

A színfalak mögött vitáztak

Máté Kriszta és Bárdos András, ha kell, odamondogatnak egymásnak. Emlékezzünk csak az első élő adásra, amikor az RTL II műsorvezetője azt ecsetelte, azért vállalta el a táncos szórakoztató műsor készítőinek felkérését, hogy ne higgyék róla, olyan szigorú és kemény, hogy fél kézzel megfojt egy rockzenekart.

Amikor Bárdos Andrást megkérdezték, milyen is a felesége valójában: olyan, mint az említett elképzelés vagy inkább egy virágok közt lepkéket kergető lány, azt válaszolta: fél kézzel megfojt egy rockzenekart.

A korábban együtt híradózó sztárpár a harmadik adást követően a színfalak mögött kapott össze kissé, miután Máté Kriszta azt részletezte, mennyire újdonság számára az, hogy látja a férjét táncolni.

- Látom, hogy tulajdonképpen időnként a szeme csücskéből még mintha az az érzésem is lenne, hogy nem mindig kínlódik egyformán, és időnként még ha élvezné is - mondta.

A végén már csak nevettek

Bárdos András erre azt reagálta, nem is érti, miről beszél a felesége. Miután megtudta, hogy Máté Kriszta szerint nem tudja eldönteni, hogy kívülálló maradjon, vagy merje élvezi a táncot, rávágta, hogy ezen már rég túl van, ő nagyon is élvezi a táncot.

Pár másodperc múlva már mindketten nevetve konstatálták, hogy a Szombat Esti Láznak köszönhetően ismét új dolog derült ki egyikükről. Annyira azonban nem változtatott rajtuk a műsor, hogy a szabadidejüket is egy zenés szórakozóhelyen töltsék. Máté Kriszta szerint, ha mennek is, akkor sem fognak táncra perdülni. Férje ehhez annyit tett hozzá: ebben ő már annyira nem is biztos.

Fotó: RTL Klub/Halász Jácint, RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük