Amit a nézők nem láttak! A színfalak mögött vitatkozott a magyar híradós házaspár

Nem egyezett Bárdos András és Máté Kriszta véleménye.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sem Bárdos András, sem Máté Kriszta nem rejti véka alá véleményét, ha nem értenek egyet egymással, a kamerák előtt is vitatkoznak.

Így volt ez a Szombat Esti Láz harmadik adását követően is. Persze nem az élő műsorban, a színfalak mögött tették.

A színfalak mögött vitáztak

Máté Kriszta és Bárdos András, ha kell, odamondogatnak egymásnak. Emlékezzünk csak az első élő adásra, amikor az RTL II műsorvezetője azt ecsetelte, azért vállalta el a táncos szórakoztató műsor készítőinek felkérését, hogy ne higgyék róla, olyan szigorú és kemény, hogy fél kézzel megfojt egy rockzenekart.

Amikor Bárdos Andrást megkérdezték, milyen is a felesége valójában: olyan, mint az említett elképzelés vagy inkább egy virágok közt lepkéket kergető lány, azt válaszolta: fél kézzel megfojt egy rockzenekart.

A korábban együtt híradózó sztárpár a harmadik adást követően a színfalak mögött kapott össze kissé, miután Máté Kriszta azt részletezte, mennyire újdonság számára az, hogy látja a férjét táncolni.

- Látom, hogy tulajdonképpen időnként a szeme csücskéből még mintha az az érzésem is lenne, hogy nem mindig kínlódik egyformán, és időnként még ha élvezné is - mondta.

A végén már csak nevettek

Bárdos András erre azt reagálta, nem is érti, miről beszél a felesége. Miután megtudta, hogy Máté Kriszta szerint nem tudja eldönteni, hogy kívülálló maradjon, vagy merje élvezi a táncot, rávágta, hogy ezen már rég túl van, ő nagyon is élvezi a táncot.

Fotók! Ördög Nóra öltözete nem jött be a nézőknek - Kiosztották a Facebookon

Nézegess képeket!

Elolvasom

Pár másodperc múlva már mindketten nevetve konstatálták, hogy a Szombat Esti Láznak köszönhetően ismét új dolog derült ki egyikükről. Annyira azonban nem változtatott rajtuk a műsor, hogy a szabadidejüket is egy zenés szórakozóhelyen töltsék. Máté Kriszta szerint, ha mennek is, akkor sem fognak táncra perdülni. Férje ehhez annyit tett hozzá: ebben ő már annyira nem is biztos.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Fotó: RTL Klub/Halász Jácint, RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük