Ledobta ruháit! Tóth Vera teltkarcsúan is jól érzi magát a bőrében
Kihagyhatatlan fotók
Az énekesnő elégedett, nem foglalkozik a súlyával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera sokat küzdött a súlyával, de rájött, nem az a boldogság egyetlen forrása, ha kínozza magát, és leadja felesleges kilóit. Már nem foglalkozik a rosszindulatúak kemény megjegyzéseivel, inkább éli az életét, és élvezi, amit csinál.

Ugyan nem tudunk arról, hogy most lenne komoly kapcsolata, de sejtelmes válaszaiból érződik, hogy udvarlókból nem szenved hiányt. A pozitív gondolkodást helyezi előtérbe, és a jó dolgokra koncentrál, például, hogy azt csinálhatja, ami a hivatása, énekel. 

28 éves énekesnő most jobban néz ki, mint valaha, csak úgy sugárzik. Igazán boldog, és már nincsenek gátlásai a testével kapcsolatban. Január óta életmódot változtatott, odafigyel magára, de az önsanyargatásnak véget vetett. Ízléses, ruha nélküli fotókat osztott meg a nyilvánossággal, nézegesd meg a képeket!
 

Ledobta a ruháit

A teltkarcsú Soma sem problémázik néhány plusz kiló miatt. Úgy véli, ha ő szexisnek érzi magát, mások is annak fogják látni. Irigylésre méltó, ahogy senkinek sem akar megfelelni. Nézegesd meg a bikinis képeket!
 

Ezt is szeretjük