Csoda, hogy le nem szakadt róla! Tóth Gabi feszes ruhában állt kamerák elé
Fotókkal!
Tóth Gabi igencsak szűk ruhába bújt a Legenda című műsorban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyári szünet után először, holnap este ismét jelentkezik az M1 showműsora, a Legenda. A két műsorvezető, Harsányi Levente és Mádai Vivien segítségével az előadók a Kovács Kati által sikerre vitt dalokat gondolták újra.

- Bevallom, kritikus szemmel és füllel fogok leülni pénteken a tévé elé. Ne értsen senki félre, szurkolok a fiataloknak, de tudni kell, hogy nehéz fába vágták a fejszéjüket. Nem feltétlenül miattam, inkább a dalok miatt. Vannak köztük kifejezetten nehezen énekelhető nóták is - árulta el a 68 éves énekesnő.

A fellépők, Kocsis Tibor, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, valamint Tóth Gabi közül különösen a nőkre kíváncsi, mert ösztönösen jobban szereti, ha férfiak éneklik a dalait. Attól tart, nem lesznek elég kemények, túl "civilizáltan" akarják majd elénekelni a dalokat.

Tóth Gabi esetében ettől nem hinnénk, hogy tartania kell, hisz a 25 éves énekesnő mind dalaival, mind öltözködésével kerüli a konvenciókat. Nézd meg a tíz legmerészebb szerelését!

Rafinált kis feketébe bújt

Várkonyi Andrea egy rafinált kis fekete ruhában nyűgözte le hétfő este a Tények nézőit. A TV2 híradósa mind a magánéletben, mind a képernyőn visszafogottan, ugyanakkor roppant nőiesen és stílusosan öltözködik.

Ezt is szeretjük