Tényleg összejött Tóth Gabi az exével? Tegnap este elárulta, mi az igazság

Tóth Gabi elárulta, ismét egy párt alkot-e Markó Robival.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A június 11-i VIVA Comet óta pletykák keringenek arról, hogy Tóth Gabi, aki a díjkiosztón David Correy-val énekelte el együtt a közelgő focivébé slágerét, ismét egy párt alkot Markó Róberttel. A táncművésszel a tavalyi Szombat Esti Láz című műsorban jött össze, és idén márciusban szakítottak.

Az egyik bulvár napilap úgy vélte, a két fiatal között még mindig szikrázik a levegő, gyakran ölelgették egymást, összesúgtak és nevetgéltek. Az énekesnő a Fókusz szerdai adásában tiszta vizet öntött a pohárba.

- A fellépésen ő koreografálta a műsort. Ahogy anno a Fókuszban is elmondtuk: a kapcsolatunknak vége lett, de a munkakapcsolat megmaradt, hiszen együtt táncoltunk, együtt táncolunk, csináljuk a dolgainkat, és jó barátságban maradtunk. Nagyon örülök, hogy a bulvárnak ennyire színes egyénisége vagyok, és ennyire érdekli őket, mi van velem, de nem békültünk ki, viszont nagyon jóban maradtunk, és ez megmarad így, ahogy van - árulta el.

Sztárjaink, akik idén lettek szinglik

Az idei év első felében több magyar sztár is szakított kedvesével, de néhányan közülük azóta már új párra is leltek. Nézd meg, kik ők!

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük