Durván beszóltak Tóth Gabinak az X-Faktor rajongói! Ezen akadtak ki
Részletek!
Tóth Gabi tette kiverte a biztosítékot az X-Faktor rajongóinál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor harmadik élő show-ja is Lilu sziporkázásával indult, bár most leginkább a filozófusoknak adott feladatot. Istenes Bence feltette a kérdést, milyen is volt műsorvezető-társának az első lassúzás, az első csók, az első szerelem, mire is a volt modell mosolyogva mondta: neki nem volt első.

A kommentelők azonnal le is csapták a labdát, az egyikük feltette a költői kérdést, vajon Lilutól nem lehetne-e megszabadulni, párbajozzon inkább ő.

"A szünet volt a legjobb"

Az első két előadó, a Fat Phoenix és Eckert Anikó egyáltalán nem nyerte el a rajongók tetszését, bár a mentorok közül mindenki áradozott róluk. A magyar Jennifer Anistonként emlegetett fiatal lány Szikora Róbert szerint egy mai Eszenyi Enikő. Annyi mindenkihez hasonlít már, hogy jogosan tették fel a kérdést: ki is valójában Eckert Anikó.

Az egyik kommentelő azt írta: „ez a lány egy szociopata, tiszta zavart. Ez pedig tipikusan az a szám volt, amit elkapcsolsz a Gazdasági Rádióra inkább”. Az első két előadás után általánossá vált az a vélekedés, hogy eddig a műsorban a szünet volt a legjobb.

A múlt adásban párbajozó Péterffy Lili miatt összevesztek a mentorok, a társaság fele elolvadt a magyarul éneklő lánytól, a másik fele viszont nem érezte hitelesnek az előadását. Geszti Péter szerint olyan volt, mintha egy iskolai műsorban verset szavalt volna, produkcióján pedig az igen merész dekoltázsa sem tudott dobni.

Tóth Gabi fogdosta magát

A Barátok közt sztárja, Bozsek Márk favorit a rajongóknak, és most a mentorokat is meggyőzte, hogy nem csak a sorozat népszerűsége miatt van helye a csapatban. Egy kommentelő viszont odaszúrt egy picit neki, feltéve azt a kérdést, hogy az inge alól kilátszó pár kóbor szőrszálat vajon csak ráragasztották-e, hogy férfiasabbnak tűnjön.

Az RTL Klub másik „gyermeke”, Szabó Ádám megosztotta a nézőket és a mentorokat is. Az egykori harmonikás azzal igyekezett szavazatokat szerezni, hogy volt barátnőjéről beszélt, aki egyébként a tánckar tagja. Valamint arról, hogy édesapjának szeretne bizonyítani, így mindig neki énekel. Az est egyik legpikánsabb jelenetét éppen ez okozta, ugyanis Tóth Gabi elkezdte fogdosni és simogatni magát, mondván, ha ilyet csinálnak Szabónak a lányok, akkor nehogy már az édesapjára gondoljon. Geszti Péter és Szikora Róbert nem tudta fékezni magát és hangos nevetésben törtek ki, valamint ők is a melleiket kezdték dörzsölgetni.

Tóth Gabi ezzel végleg betette a kaput a kommentelőknél, egész este szapulták, ám ezután már nem tudtak megálljt parancsolni az indulataiknak. Pusztán a legenyhébb, szalonképes hozzászólásokból idézve: „Tóth Gabi stílusa elképesztő, mintha beleesett volna egy amfetaminos dobozba”, valamint „Tudja valaki, hogy miért büntetik a nézőket ezzel a szörnyen buta, primitív, közönséges Gabival?”, egyikük pedig azt mondta, a Megasztárban feltűnt énekesnő olyan, mint egy dromedár és a műsor kezdetekor úgy vonult be, mint egy testépítő a versenyre és nem csodálkozna, ha egyszer csak férfivá válna.

Lilu és Istenes Bence újfent a végére tartogatta a legnagyobb durranást, amikor is kapcsoltak Csobot Adélra. Lilu döbbenten konstatálta ugyanis, hogy mekkora a dekoltázsa a fiatal lánynak, és célzásokat tett, milyen este is vár Istenesre. Ezzel viszont megakasztotta egy percre a műsort, ugyanis mindketten nevetőgörcsöt kaptak, így Szikora Róbert nem nagyon tudta felkonferálni a saját versenyzőit.

Arra, hogy ki jut tovább és kinek kell majd párbajozni, vasárnap estig várniuk kell a rajongóknak.

Fotók: RTL Klub/Bársony Bence, RTL Klub

Ezt is szeretjük