Volt mit fotózni! Tóth Gabi falatnyi ruhában sem szégyenlősködött
Tóth Gabi párjával és több más, a rockért rajongó hazai sztárral bulizott a hétvégén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi egy falatnyi kis ruhában érkezett a hétvégén a Hard Rock Café hivatalos megnyitójára. Az eseményen a hazai zenészek és sportolók nemcsak bulizni érkeztek, hanem azért is, hogy egy nemes ügyet támogassanak.

Mivel a Hard Rock-kultúra egyik legfontosabb eleme a jótékonyság, az étteremlánc a Snétberger Zenei Tehetség Központ számára ajánlott fel hangszereket. Jótékony licit indult Ákos dedikált hangszeréért is. A befolyt összeggel a Dévai Szent Ferenc Alapítvány munkáját támogatják.

- Utaztam Erdélybe a cipősdoboz-akcióval, énekeltem árváknak a parajdi sóbányában, jelen voltam a Szent Borbála Otthon megnyitóján. Örülök, hogy újra segíthettem, és jó helyre kerül az árverésen befolyt összeg - árulta el az énekes, aki az alapítvánnyal is régóta kapcsolatban van.

Nézd meg, mely hazai sztárok emelték jelenlétükkel az esemény fényét!

Fotókon Tóth Gabi, a legdögösebb magyar énekesnő

Június 14-én ismét a Papp László Budapest Sportarénában rendezi meg az áprilisban teljes tartalmi és arculati változáson átmenő VIVA Televízió a 12. Cometet. A zenei csatorna a napokban hirdette ki az öt kategóriában jelölt előadókat.

A legjobb női előadó kategóriájában jelölt Tóth Gabi - mint rendesen - vagány szerelésben jelent meg a sajtótájékoztatón: egyik ruhadarabja ezúttal rövidebb volt a megszokottnál, de a jelöléséhez csatolt műtermi fotókon még inkább zavarba ejtő ruhákban is látható.

Ezt is szeretjük