Tóth Vera elárulta, ki a rejtélyes pasija - Nem titkolózik tovább
Tóth Vera egy elismert gasztroszakemberbe szeretett bele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera a Hot! magazin januári számában vallotta be, hogy rátalált a szerelem. Azóta a pár elutazott Madridba is, ahol együtt romantikáztak. Az énekesnő a hivatalos Instagram-oldalára a hétvégén a párjáról csak egy kézfogós képet töltött fel, de pár lelkes rajongó, illetve a sajtó rögtön elkezdett nyomozni, ki is lehet a rejtélyes férfi. A Ripost kiderítette, hogy a férfi nem más, mint Pauli Zoltán, elismert gasztroszakember. Közben az egyik spanyol gasztronómiai intézet is kitett a közösségi oldalára egy olyan fotót róluk, melyen együtt pózoltak egymás mellett. Ennek kapcsán a Bors megkereste a márciusban 34. születésnapját ünneplő sztárt, aki bevallotta, tényleg Pauli Zoltán az új kedvese.

Elárulta a napilapnak, hogy ez még egy nagyon friss kapcsolat, mégsem szeretne titkolózni.

- Nem titok, ő a pasim, és nem is rejtjük véka alá a boldogságunkat, de meg szeretnénk húzni egy határt. Nem akarunk a celebpár kategóriába tartozni, és a saját szakmánkban is mindketten próbáljuk az igényességet képviselni - nyilatkozta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szerelem, Madrid, cava... #love ♥️

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Elmondta azt is, hogy valahol örül, hogy sokan kíváncsiak az életére, de az, hogy mennyi mindent osztanak meg a magánéletükről, az csak a kettejük döntése.

- Ha mi úgy döntünk, hogy mutatunk valamit, akkor majd úgyis látni fogják a rajongók, de szeretnénk megőrizni ma­gunknak. (...) Ő is ismert és elismert a saját szakmájában, tudjuk, hogy beszélni fognak rólunk, mégis szeretném, ha a kapcsolatunk csak a miénk maradna.

Tóth Vera hozzátette, hogy büszke a párjára, akit Madridba egy gasztronómiai világfesztivál magyar delegáltjaként hívtak meg.

- A nap huszonnégy órájában azon dolgozik, hogy a magyar konyha a világban is egyre népszerűbb legyen, és a magyar vidéki gasztronómia egyik arcaként nagyon sokat tesz ezért - mesélte.

Pauli Zoltán a Palkonyha lakásétterem tulajdonosa, a Villány-Siklósi Borút elnöke, illetve a Stílusos Vidéki Éttermiség tagja, olykor szokott gasztronómiai rendezvényeket is szervezni.

Ezt is szeretjük