Tóth Vera dalai nem kellettek – Miért örül ennek mégis az énekesnő?
Az énekesnő meglepően reagált arra, hogy sosem csendülnek fel dalai a rádióban.

toth vera 1308x736
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera az ország legismertebb női előadói közé tartozik. Mióta 2004-ben megnyerte a Megasztárt, folyamatosan vannak fellépései, több albumot is kiadott. Legutóbb a Sztárban Sztár +  1 kicsi zsűritagjaként láthattuk. A sikerek ellenére a rádióadók nem játsszák az énekesnő dalait, Tóth Vera ezzel kapcsolatban Facebook oldalán írta le a véleményét.

Köszönetet mondott a rádiók szerkesztőinek

A legtöbb zenész felháborodik, ha a rádióadók nem játsszák a slágereiket. Tóth Vera ellenben teljesen másképp gondolja ezt, sőt, valahol hálával tartozik a rádióknak, mert így találta meg önmagát a zenében.

"Szeretném az országos rádiók szerkesztőinek, vezetőinek megköszönni, hogy egyetlen dalomat sem játsszák már 7-8 éve, hiába készültek remekebbnél remekebb rádiókompatibilis nóták, mindig az volt a válasz, hogy nem ment át azon a misztikus, hallgatói rostán. Ezzel teljesen elvették a popzene-írás iránti vágyamat, és most emiatt vagyok igazán helyemen a zenében. Nem kell semmiféle mainstream, trendi irányzatnak megfelelnem, és állandó kompromisszumot kötnöm, hisz a művészet lényege az, hogy áramoltasd szabadon, és ha már erőlködsz, az nem az."

A cikk az ajánló után folytatódik

Tóth Vera azzal zárta a gondolatsorát, hogy csak a feje után megy, ha zenélésről van szó, ez pedig óriási szabadságot ad neki. Emellett a közönségének is megköszönte a bizalmat. A poszt alá számos pozitív üzenet érkezett a rajongóktól, többen is írták neki, hogy ne foglalkozzon a rádióadókkal, helyette tegye azt, amire született, énekeljen.

Ezt is szeretjük