Tóth Vera perre megy - Elképesztő, mit állítanak róla és kolléganőjéről
Tóth Vera és Keresztes Ildikó felháborodott a ma megjelent címlapon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera a Facebook-oldalán közölte, hogy beperli azt a hetilapot, amely valótlanságot állít róla és kolléganőjéről, Keresztes Ildikóról, akivel évek óta szoros barátságot ápol. A magazin ugyanis ma megjelent címlapján az állítja, Keresztes "felöntött a garatra", és "Tóth Vera a hajánál fogva tudta csak talpra állítani".   

A 33 éves énekesnő posztjában kiemelte: egyszer már kénytelen volt jogi procedúrába bonyolódni a lappal, most sajnálatos módon ezt újra meg kell tennie. 

toth-vera
Fotó: TV2

"Tisztelt Mindenki, aki szeret és követ, és akit a bulvár még félre tud vezetni!

Sajnálom, hogy az eddigi normális, kiegyensúlyozott kapcsolatunk és az évekig tartó kölcsönös bizalomépítésünk ma újra véget ért a HOT!Magazinnal. 

Egyszer már tereltem jogi útra bulvárírást, címlapot, (A Hotot történetesen), de most újra meg kell tennem!

A Hot lehozott ma egy anyagot, miszerint Keresztes Ildikó Művésznőt  - aki a színfalakon kívül is jóbarátom - egy borfesztiválon a hajánál fogva támogattam azért, mert ő bódult állapotban volt.

Még leírnom is méltatlan. 

Méltatlan a munkásságomra nézve, méltatlan a rajongókra nézve, méltatlan azokhoz az emberekhez, akik pontosan látták, hogy az égvilágon semmi nem történt, de még okot sem adtunk arra, hogy ma ilyen cikk napvilágot lásson, főleg, hogy irányomba egyetlen ezzel kapcsolatos kérdés sem merült fel az elmúlt hetekben. (Ez azért beszédes.)

Nem akarok sűrűn magyarázkodni, mert nem is kell, csak annyit szeretnék mondani, hogy remélem, azok, akik ezt a cselekedetet végrehajtották, tudják, hogy ezzel milyen sok kárt tehetnek egy HITELES művész karrierjében!

Amikor a Megasztárt megnyertem, arra tettem fel az életemet, hogy építsek, igényes zenét alkossak, hogy mindig a békés utat válasszam. 

Épp az utóbbi miatt én soha nem fognék meg senkit a hajánál fogva, ha a fotón még így is látszik, az maximum egy fotós trükk, vagy egy direkt félreérthetőre sikerült pózból született kép, semmi több. 

A cikkhez minimum két forrás szükséges. 

Az egyik általában az érintett, a másik, akitől az infó származik (remélem, ő is jó érzi magát most). 

Nos, az érintetteket erről az előre kitervelt, valótlanságokat állító írásról soha nem kérdezték meg. 

Keresztes Ildikó védelmében pedig fel tudok tenni ide egy videót, amin tökéletesen látszik, hogy semmilyen ital vagy bármilyen bódító szer hatása alatt nem volt, hisz én készítettem a felvételt, amit még az Instagram-storymban is megosztottam, érdekes, akkor senki nem szólt, hogy bármi is lenne Ildivel.

Szerencsére mindenki elégedett volt azon a fesztiválon, minden fellépő időben megjelent, és száz százalékon teljesítette a dolgát, sőt mi még Ildiék koncertidejébe is belejátszottunk, mert megfeledkeztünk magunkról, annyira jó volt ott zenélni. 

Ahogy fentebb említettem, 

az ügyet jogi útra terelem. 

Sajnálom, hogy a jelenkorban, múlt századi trükkökkel jelenhetnek meg címlapok.

Szerettem volna reagálni az eseményekre, többet nem vagyok hajlandó nyilatkozni ezzel kapcsolatban, kérem, ne keressenek újságírók, mert nem akarok tovább olyat magyarázni, ami meg sem történt!

Köszönettel:

Tóth Vera

(Ez a fotó azon a fesztiválon készült)"

Tóth Vera posztja után Keresztes Ildikó is megszólalt, a Facebook-oldalán egy sajtóközleményt tett ki. 

"KEDVES TISZTELŐIM, BARÁTAIM, MUNKATÁRSAIM STB.

ÖRÖMMEL KÖZLÖM VELETEK, HOGY PÁR ÉV PERESKEDÉS UTÁN MEGNYERTEM A SAJTÓPEREMET 3 BULVÁRLAP ELLEN: HOT, BORS, VALAMINT A KISKEGYED.

A HOT MAI CIKKE EGY KISSTÍLŰ OLCSÓ TRÜKKJÜK BOSSZÚBÓL. BÁRKI, AKI BÁRMILYEN FORMÁBAN ÁTVESZI A CIKKET, SZÁMOLNIA KELL A JOGI KÖVETKEZMÉNYEIVEL!!!

KÖSZÖNETTEL ÉS TISZTELETTEL KERESZTES ILDIKÓ"

Nem ez az első eset, hogy a hetilap egy cikkében olyan színben tünteti fel az 53 éves énekesnőt, mintha annak gondjai lennének az alkohollal.

Ezt is szeretjük