Szétszedik a magyar műkorcsolyázót a Twitteren - Tóth Ivett sem számíthatott erre
Tóth Ivett műkorcsolyázó a téli olimpia egyik sztárja lett - mindenki dicséri az interneten.

tóth ivett 1308x736
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 19 éves Tóth Ivett műkorcsolyázó szerda hajnalban lépett a jégre a pjongcsangi téli olimpián. A lány két AC/DC-dalt választott zenei aláfestésként, ami elég szokatlan húzásnak számít, ennek ellenére az előadásától az egész internet felrobbant.

Imádják Tóth Ivettet a Twitteren

Tóth Ivett volt szerda hajnalban a téli olimpia egyik sztárja, különc stílusával hamar kitűnt a többi versenyző közül. A lány bőrszerkóban adta elő rövid programját, mialatt az AC/DC Back in black, később pedig a Thunderstruck című dala ment. A Twitteren rengeteg külföldi posztolt a lányról. Az alábbi felhasználó ezt írta: "sosem számítottam arra, hogy egyszer AC/DC-t játszanak a női műkorcsolyaszám alatt az olimpián, de szerintem Ivett Magyarországról nagyszerű volt. Imádtam a motoros bőrszerkóját is."

Juliet Macur, a New York Times sportriportere azt írta a Twitter-oldalára, hogy Tóth Ivett az új kedvenc korcsolyázója. Úgy érezte a lány előadása alatt, mintha egy NFL-meccsen lett volna. Tetszett neki is a dal- és a ruhaválasztás. Emellett bátorította a lányt, hogy mindig legyen önmaga.

Frankie Kazarian amerikai pankrátor is Ivettnek szurkolt, annak ellenére, hogy nem tud semmit sem a műkorcsolyázásról. Bár az nem tetszett neki, hogy az amerikai narrátorok megszólták a lány zenei választását.

A pontozók végül 53,22-re értékelték Ivett teljesítményét. Ezzel bekerült a lány a legjobb 24 közé, így bemutathatja majd a kűrjét pénteken. 

Ezt is szeretjük