Tóth Gabi drámai bejelentést tett: visszavonul a közösségi médiától
Tóth Gabinak elege van a gyűlölködő kommentekből, ezért inkább búcsút int a Facebooknak és az Instának egy időre.

tóth-gabi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi egyike azoknak a magyar hírességeknek, akiket a kommentelők nem kímélnek a közösségi médiában. Saját bevallása szerint is megosztó személyiség, már a Megasztár idején vagy rajongtak érte az emberek, vagy kritizálták.

A Facebook és Instagram elterjedésével az utóbbi tábor nagyobb teret kapott arra, hogy fanyalogjanak: az énekesnő valahányszor posztolt valamit, mindig kapott negatív, utálkozó megjegyzéseket.

Tóth Gabi a közösségi médiában

Úgy döntött, elege van a gyűlölködésből, és inkább visszavonul ezekről a platformokról. Egy hosszú Insta-posztban taglalta, nem akar teret adni utálkozásnak, úgy vette észre, a közösségi média az utóbbi időben nem építi, hanem rombolja az emberek életét.

tóth g
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

„Úgy gondolom, hogy nem szabad még több teret adni a haragnak, a gyűlölködésnek, van most éppen elég ebből a világban. Járvány, háború, gazdasági nehézségek. Nem kellene ezt még fokozni, és tovább mérgezni a mindennapjainkat! Gondoljunk a gyerekeinkre is, hiszen nekik mi mutatunk példát. Mindannyiunknak felelőssége van ebben!” - taglalta a bejegyzésben.

Azzal folytatta, hogy számára az igazi értékek nem a virtuális térben, hanem a valóságban találhatóak.

- Továbbra is találkozni fogunk személyesen a koncertjeimen, megölelhetjük és támogathatjuk egymást, ahogy eddig is tettük. Én ezt választom most a közösségi média helyett, ezért 

úgy döntöttem, hogy egy időre elnémítom az oldalaimat.

Azt is elárulta, a blogját folytatni fogja, ahogy a Sztárban Sztár leszek!-ről is tájékoztatja a rajongóit, de nem szeretne többé teret adni a gyűlölködésnek.

Tóth Gabi luxusórája

Tóth Gabi luxusórája nagy port kavart a közösségi médiában. Az Instagram-képein szúrták ki, hogy sokszor viseli ugyanazt a Rolex órát, ezután futótűzként terjedt el a TikTokon az a videó, amelyben Lakatos Zsolt óraszakértő kielemezte a darabot.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Ezt is szeretjük