Tóth Gabiból "kibújik a tapolcai vipera": Fluor Tomi kemény kritikát mondott
Tóth Gabi a múlt heti luxusórabotrány után SMS-ekkel bombázta Fluort, aki durván visszavágott.

tóth-gabi-fluor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabiról kemény kritikát fogalmazott meg Fluor Tomi: az adok-kapok múlt héten indult köztük azután, hogy az énekesnőről elterjedt egy videó a neten, miszerint több millió forint értékű luxusórát hord.

Fluor a Twitteren fejtette ki a véleményét a témában, egy csípős poszt formájában. 

Tóth Gabi és Fluor Tomi

Később elárulta, nem a drága holmi zavarta, hanem az, hogy Tóth Gabi mindeközben nyíltan hirdeti magáról, szerény életet él, és spórol.

fluor
Fotó: RTL Klub/Álarcos énekes

- Rettenetesen álszentnek gondolom őt, aki egyik pillanatban olyan, mint - Isten nyugosztalja - Berki Krisztián, a másikban meg, mint egy apáca. Akkor most ő melyik igazából? - fejtette ki a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Azt is elmesélte, mi történt az ominózus bejegyzés után: először SMS-eket kapott kolléganőjétől, azután letiltotta a közösségi oldaláról.

- Hosszas, kínos üzenetek voltak. Azt írta, tele vagyok gyűlölettel. Pedig nem. Csak a képmutatás zavarja a szememet. Semmi baj nem lenne, ha azt kommunikálná, szereti a fényűzést.

tóth
Fotó: TV2/Sztárban sztár leszek!

Tóth Gabi ezután megkérte, a jövőben hívja fel, mielőtt bármit posztolna róla. Fluor ezt megtagadta, mondván, nincs szüksége rá, hogy a képébe hazudjon.

- Szereti beállítani magát ártatlannak,

de azért előbújik belőle a tapolcai vipera.

- Letiltott az oldaláról, de kapom a képeket a kommentjeiről, például, hogy ha nem bulizom el, nekem is lehetne Rolexem.

Fluor Tomi leszögezte, régóta ismerik egymást, és jóban is voltak, de ez most megingott. Továbbra is tehetségesnek tartja az énekesnőt, de szerinte szerencsésebb lenne, ha a botrányok helyett a zenével foglalkozna.

Tóth Gabit nem akarják a Sztárban Sztár leszek!-be

A Sztárban Sztár leszek! harmadik évadába ugyanaz a zsűri tér vissza. A nézők kivételesen örültek volna a cserének, sokan nem akarják Tóth Gabit a produkcióban látni. 

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!, RTL Klub/Álarcos énekes

Ezt is szeretjük