Az X-Faktor énekesnője 12 évesen veszítette el édesanyját
Tóth Bettina családi tragédiájáról beszélt.

toth-bettina-x-faktor
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei X-Faktor egyik legtitokzatosabb versenyzője Tóth Bettina, aki a Best magazinnak adott friss interjújában felkavaró vallomást tett gyerekkoráról, illetve arról a családi tragédiájáról, ami egy életre megváltoztatta őt.

A 17 éves énekesnő öt évvel ezelőtt veszítette el szeretett édesanyját, aki mellrákkal küzdött, emiatt pedig saját bevallása szerint nagyon nehezen kötődik bárkihez is, arról nem is beszélve, hogy az érzéseit is nagyon nehezen mutatja ki. 

- Édesanyám meghalt, amikor 12 éves voltam. A mai napig nem tudom eldönteni, ennek mennyi köze van ahhoz, hogy most sem tudom kimutatni az érzéseimet, de a személyiségem alapvetően olyan, hogy nem tudok kötődni senkihez. Elég hamar véget vetek mindenféle kapcsolatnak, legyen az akár szerelem vagy barátság - kezdte vallomását.

- Anyu egészen pici korom óta beteg volt, először mellrákkal küzdött, aztán mindenféle áttétek következtek: máj, tüdő, lépinfarktus. Szóval rengeteget szenvedett, és egész gyerekoromban benne volt a levegőben, hogy bármikor elveszíthetjük őt. Így nőttem fel - mesélte Tóth Bettina, aki azt sem titkolta el, hogy édesanyja ellenezte, hogy zenész legyen, ezért marketinget tanult két évig, de végül átment egy művészeti iskolába.

Ezt is szeretjük