Kiderült Tóth Andi és Marics Peti titka: nem akarták tovább húzni a dolgot

Tóth Andi és Marics Peti rácáfoltak a kétkedőkre: kapcsolatuk egyre erősebb, már össze is költöztek.

toth-andi-marics-peti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Andi és Marics Peti rácáfoltak a kétkedőkre: kapcsolatuknak nem lett vége pár hónap alatt, sőt egyre erősödik, nemrég szintet is léptek. 

Erre a Sztárban Sztár sajtóeseményén derült fény, amelyen a TV2 leleplezte a 12 versenyzőt, és amin a sztárpár is megjelent, hiszen mindketten zsűritagok a február 19-én induló kilencedik évadban. 

Tóth Andi és Marics Peti összeköltözött

Tóth Andi és Marics Peti tavaly júliusban egy csókolózós Instagram-videóval vállalták fel a kapcsolatukat. Voltak, akik kételkedtek abban, hogy a szabadszájú énekesnő és a Valmar énekese sokáig együtt marad, az utóbbi rajongóinak egy része gyászba borult, és nem sok szépet kívánt Tóth Andinak. 

A 2023-as Sztárban Sztár zsűritagjai.
A 2023-as Sztárban Sztár zsűritagjai.
Fotó: TV2

A károgóknak nem lett igazuk, a Sztárban Sztár sajtóeseményén kiderült, Tóth Andi és Marics Peti nemrég összeköltöztek. Ezt Valkusz Milán, a Valmar duó másik tagja kotyogta ki, aki az idei évad egyik versenyzőjeként mutatkozott be a sajtóeseményen. A műsorvezetőnek, Till Attilának elárulta, szerinte nem fog gondot okozni közöttük az, hogy a barátja zsűrizi, és összeveszni utána otthon sem fognak, mert Marics Peti már nem vele, hanem Tóth Andival lakik. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 24 éves énekesnő erről később a Borsnak részletesen is mesélt. Bevallotta, bonyolult, összetett embernek tarja magát, amivel sok férfi nem tud mit kezdeni, kihátráltak, amikor jobban megismerték. Marics Peti esetében viszont azt tapasztalta, minél jobban ismeri őt, annál többet akar belőle. 

- Peti kezdi megismerni azt a Tóth Andit, akit csak kevesen, vagy inkább csak én ismerek. Azt vettem észre, hogy ahogy egyre többet és többet tud meg rólam, egyre jobban szeret, és ez nekem új. Hogy őszinte legyek, meg is vagyok lepve.

toth-andi-marics-peti2
Fotó: Femina

Az összeköltözésről az a véleménye, hogy felesleges húzni, ugyanakkor az együttélés nemcsak az ő igénye volt, hanem a párjáé is. 

- Nálam, ha valami egy hét után nem tart ott, akkor nem is fog soha. Azt hiszem, Petiből is ilyen energiákat váltottam ki, így az összebútorozás közös igény és döntés volt. Mindketten szeretnénk minél több időt együtt tölteni, és ez így a legoptimálisabb. Minek töltenénk éveket együtt úgy, hogy nem derül ki, mit hozunk ki egymásból null-huszonnégyben? 

Tóth Andi testvére

Tóth Andi ritkán látott testvérével posztolt közös fotót: a felvétel azért is különleges, mert az a bátyja esküvőjén készült. Az első képen a testvérével, a harmadikon pedig szerelmével látható. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük