Ezért akadt ki Tóth Andira a Hazatalálsz stábja: kitálalt a bennfentes a forgatásról

Tóth Andi állítólag többször veszélyeztette a Hazatalálsz című sorozat forgatását. A bennfentes szerint le is akarták cserélni emiatt.

Tóth Andi a Hazatalálszban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kitálalt egy bennfentes a Hazatalálsz című sorozatról: azt állítja, az Orsit alakító Tóth Andi többször veszélyeztette a forgatást azzal, hogy utolsó pillanatban betegségre hivatkozva lemondta a munkát.

Az informátor szerint az egész stáb kiakadt az énekes-színésznőre, volt, aki még sírva is fakadt a bizonytalanság miatt.

Tóth Andi a Hazatalálszban

A Hazatalálsz című sorozat 2023 januárjában startolt el a TV2-n. Olyan színészek láthatók benne többek között, mint Ábel Anita, Lékai-Kiss Ramóna vagy Esztergályos Cecília. Tóth Andi mellékszerepben tűnt fel a sorozat első és közelgő második évadában, de a közös munka állítólag nem volt zökkenőmentes vele.

Tóth Andi Orsiként a Hazatalálszban.
Tóth Andi Orsiként a Hazatalálszban.
Fotó: TV2/Hazatalálsz

- Többször is, talán összesen négyszer veszélyeztette a forgatást azzal, hogy előző nap késő este mondta le a forgatási napot a menedzsere útján - olvasható a Hot! magazinban.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az informátor állítja, ezzel jelentős anyagi kárt okozott a produkciónak. Azt mondta, olyan is előfordult, hogy az íróknak egy éjszaka alatt kellett újraírniuk a forgatókönyvet, hogy a másnapi forgatási nap ne maradjon el teljesen.

Néhány stábtagot annyira megviselt a szituáció, az Andi okozta létbizonytalanság, hogy elsírták magukat.

Azzal folytatta, úgy tudja, mindezek miatt felmerült, hogy Tóth Andit lecserélik egy másik színésznőre. Állítólag már válogatást is tartottak a karakterére, de végül mégsem történt meg a csere.

A lap a szériát sugárzó TV2-t is megkereste. A csatorna hivatalos válaszában az állt, a napokban befejezik/befejezték a Hazatalálsz második évadának forgatását. Tóth Andi pedig csakúgy mint az első évadban, a második szezonban is mellékszereplőként fog feltűnni a részekben.

- A produkció minden jelenetet leforgatott vele, amit tervezett - szögezték le.

Tóth Gabi botránya a Sztárban Sztár leszek!-ben

Az egyik versenyző színpadra lépése előtt a mestereket mutatta a kamera, ekkor pár másodperc erejéig lehetett látni, amint Tóth Gabi valamilyen füstöt fúj ki a szájából - ezen háborodott fel az egész internet.

Tóth Gabi adásban dohányzott? Vizsgálatot indított miatta a TV2

Tóth Gabit egy félreérthető jelenetben lehetett látni a Sztárban Sztár leszek!-ben. Úgy tűnt, mintha dohányzott volna a stúdióban.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Hazatalálsz

Ezt is szeretjük