Friss fotókon Tőröcsik Mari - A 83 éves színészlegendát kollégái látogatták meg
Törőcsik Marit nem felejtette el a Nemzeti Színház.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Törőcsik Mari az elmúlt két évben ritkán látható, egészségi állapota miatt visszavonult velemi otthonába. Itt látogatta meg a Nemzeti Színház igazgatója, Vidnyánszky Attila és a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas Cserhalmi György. 

A 71 éves színész 2017-ben súlyos műtéteken esett át: térdprotézist kapott, gerinccsatorna-szűkületét operálták, és három csigolyáját kicserélték. 

A Nemzeti Színház a Facebook-oldalán két fotót is posztolt, az egyiken a legendás színésznő Vidnyánszky Attilával és Cserhalmi Györggyel ül a kanapén, a másikon Cserhalmi átölelve támogatja a 83 éves színésznőt. 

Törőcsik Marit 2017 januárjában a szombathelyi Markusovszky Kórházba szállították, légzését sokáig gépek segítették, mesterségesen kellett táplálni, az év őszén pedig tüdőgyulladást is kapott. 2018 januárjában egyéves kezelés után engedték haza, de nem Budapestre, hanem egy állandó ápoló kíséretében Velembe költözött, hogy megerősödjön. A színpadra nem tért vissza, de nem tett le róla, hogy újra közönség elé álljon. 

- Nem tehetek mást, mint bízom abban, hogy eljön az idő, amikor újra szerepelhetek. Bennem megvan az elhatározás, vissza akarok térni a színpadra - nyilatkozta idén januárban a Blikknek

torocsik-mari-cserhalmi
Fotó: Facebook/Nemzeti Színház

- Az életem a színház, nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá. Persze, a közönségre is, hiszen ugyan rég nem szerepeltem már, de a mai napig elárasztanak a szeretetükkel. Az pedig, hogy gondolnak rám a Nemzetiben, nagyon jó érzés, ebből táplálkozhat az ember lelke. Hiszem, hogy rövidesen láthatnak majd szerepelni - mondta bizakodóan. 

Ezt is szeretjük