Cserhalmi György már nem sok darabban játszik - Súlyos műtéteken van túl
Cserhalmi György súlyos műtétjei után ősszel tér vissza új darabbal a Nemzeti Színházban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cserhalmi György az elmúlt egy évben súlyos műtéteken esett át, a Kossuth-díjas színésznek újra meg kellett tanulnia járni. Már elkezdett próbálni - igaz, a januári bemutatót októberre-novemberre kellett csúsztatni -, a múlt heti Év Sportolója Gálán is fellépett Udvaros Dorottyával, emellett a kaposvári színész osztályával is ismét foglalkozik. Azt is elárulta, már nem akar sok darabban játszani. 

- Egy éven át csak műtöttek: volt egy bal térdprotézis, egy gerinccsatorna-szűkület, aztán három csigolyámat kicserélték. De nem sajnáltatom, és nem sajnálom magam. A próbákat is elkezdtem, először mankóval, aztán bottal, négy napja meg anélkül - mondta a TV2 reggeli műsorában.

A műtétek sora és a hosszadalmas felépülés változtatott a szakmai hozzáállásán és a természetén is. Nem akar sokat játszani, hanem keveset, de jót. Fizikai állapotának leromlása nem törte meg, ugyanakkor sokkal béketűrőbb és szolidárisabb ember lett. 

cserhalmi-gyorgy-batch
Fotó: TV2/Mokka

Cserhalmi Györgyöt a nehéz időszakban egy barátja sem hagyta cserben, mindennap hívták, kapott sms-eket. Elmondhatatlanul jólesett neki az érzés, hogy nemcsak fontos mások számára, hanem szeretik is. Két unokája is sok energiával tölti fel. 

- Van egy négyéves, meg egy négy hónapos. Lenkébe teljesen bele vagyok zúgva, Gáspárral meg most ismerkedünk. Állítólag hasonlít rám. Nem hiszem, mert baromi szép kölök - osztotta meg a nézőkkel a heteken belül hetvenedik születésnapját ünneplő színész. 

Ezt is szeretjük