Törőcsik Dani összeveszett a párjával: ezért telt be nála a pohár Bea viselkedésével kapcsolatban

Törőcsik Dani összeveszett párjával, Beával, amiért a lány folyamatosan szapulta őt is.

Törőcsik Dani és párja összevesztek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bíró Beának a Nyerő Páros szerdai adásában nemcsak Bécivel volt csörtéje, hanem párjával, Törőcsik Danival is összevesztek. 

A tetoválóművész előbb a konyhában tette szóvá párjának, hogy a stílusával gond van, aztán a szobájukban is összeszólalkoztak a nap végén. 

Törőcsik Dani és párja összevesztek

Miután elsőként értek vissza a játékból a villába, Törőcsik Dani a konyhában azt mondta a párjának, teljesen rendben van, hogy kiállt magáért, megvédte magát, ezzel nem volt gond, csak a stílusával, ami egy ilyen helyzetben kijön belőle. 

torocsik-dani
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Én nem egy Norina vagyok, aki csak mekegni-makogni tud, amikor a párja nincs mellette. 

- Jaj, Istenem! Ezt sem akarom hallani, az Isten szerelmére, ugyanolyan vagy most, mint ő. Miért kell ilyen jelzőkkel illetni egy másik embert? Bébi, sértegetsz embereket! A stílusodra figyelj oda, ennyit mondok! Annyit is lehetett volna mondani: a vélemény szabad, csak érdektelen. 

- De a Béci szerintem ezt nem értette volna, mert ennyi agykapacitása nincs, hogy megértse ezt a kijelentést. 

- Látod, megint olyanokat csinálsz, amit nem kéne! - zárta le a témát a férfi.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Törőcsik Dani és párja a nap végén a szobájukban is összekülönböztek: Bea nehezményezte, hogy a beszélgetős esten a Norinával párba osztott Daninak nem kellett volna Norináék „seggét nyalni, mert rohadtul beleálltak a csajába”.  Dani ezt a reakciót nem tudta hova tenni, szerinte neki nem kell magyarázkodnia azért, mert valakivel normálisan társalgott. 

torocsik-dani-nyero-paros
Fotó: RTL Magyarország

- Engedd már meg, hogy úgy létezzek, és úgy kezeljek szituációkat, ahogy én szeretném! Nem vagy fair bébi! Már kint úgy nézel rám, hogy a kést beledöfnéd a hasamba. Mindig szapulsz, addig nyomod, amíg föl nem húzol, megmondod, nekem hogy kellett volna léteznem különböző szituációkban. Talán ha megtanulod két év után, hogy engedd meg a párodnak, hogy olyan legyen amilyen, akkor nem lenne ilyen probléma - fakadt ki az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, akinek nem volt kedve tovább vitatkozni, elvonult a fürdőszobába.

Bíró Bea és modell ikertestvére

Amikor a Bíró ikrek ugyanolyan ruhában, hajjal és sminkben belépnek egy terembe, egyből csönd lesz. Az egypetéjű ikerpár, Bíró Bea és Bíró Niki megjelenésére a divatvilág is felkapta a fejét, 11 év alatt fényes modellkarriert építettek.

A magyar iker modellek világhírűek lettek: Bíró Niki és Bea szépségéért Hongkongban is rajonganak

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük