Tornóczky Anita 19 évesen szeretett bele Bochkor Gáborba: ezért szakítottak 2 és fél év után

Tornóczky Anita és Bochkor Gábor 25 évvel ezelőtt alkotott egy párt. Nagyon ritkán beszélnek a kapcsolatukról.

Tornóczky Anita és Bochkor Gábor
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Talán nem sokan emlékeznek rá, de 25 évvel ezelőtt Bochkor Gábor egy párt alkotott az akkor 19 éves Tornóczky Anitával.

Az immár kutyatrénerként dolgozó egykori tévés sokszor vendégeskedik a #Bochkor című műsorban az ATV-n, de a kapcsolatukat nem szokták felemlegetni.

Tornóczky Anita és Bochkor Gábor

A Bochkor Gábor 60. születésnapjára rendezett bulin viszont említést tettek arról, hogy egykor szerelmesek voltak. Till Attila alapból így konferálta fel Tornóczky Anitát: "A nő, aki mindannyiunk közül a legközelebbről látta Bochkor Gábort, és olyanokat is tud róla, amit nagyon kevesen" - utalva arra, hogy anno a párja volt a műsorvezetőnek.

20629408 a3ee92900963a68d6550f20cd71ea735 wm
Fotó: ATV/#Bochkor

Tornóczky Anita lerántotta a leplet néhány romantikus történetről és eddig nem hallott dologról: például elárulta, mivel anno együtt kelt a rádióssal hajnali 4:30-kor, a mai napig felébred ebben az időpontban.

- Emlékszem, egyszer kirándulni mentünk, én 19 évesen nagyjából ezt klasszikus módon képzeltem, hogy elmegyünk egy erdőbe hátizsákkal, és sétálunk. A valóság viszont az volt, hogy beszálltunk a Mercibe, te dohányoztál, és kocsikáztuk a pilisi dombok között - osztott meg egy másik anekdotát, amit a Story.hu szemlézett.

Bochkor Gábor és Tornóczky Anita két és fél évig voltak együtt, ezután látták be, hogy nem működik a kapcsolatuk. Fél évig külön voltak, majd újra megpróbálták, végül úgy döntöttek, inkább barátok maradnak.

Hajdú Péter és Tornóczky Anita egy pár voltak: ezért nem működött a kapcsolatuk

Hajdú Péter a Partizán vendégeként tisztázta, valóban együtt voltak Tornóczky Anitával, de a szerelmük nem tartott sokáig.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia, RTL II/NőComment!

Ezt is szeretjük