Ritka közös fotó! Tordai Teri lánya nem csak a szépségét örökölte anyjától

Tordai Teri és lánya, Horváth Lili a nyarat is munkával töltik majd.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hatvanas években igazi szexszimbólumként ünnepelték hazánk egyik legszebb színésznőjét, Tordai Terit, akin szemmel láthatóan nem fog az idő, hiszen 69 évesen is lenyűgözően néz ki.

A Jászai Mari-díjas színésznő ráadásul nem egyedül érkezett az RTL Reggelijének stúdiójába, hanem gyönyörű lányával, a szintén színésznő Horváth Lilivel.

Nem tudnak ölbe tett kézzel ülni

Anya és lánya színeikben nem hasonlítanak, de bájos arcvonásaik, természetes szépségük és temperamentumuk ugyanaz. A műsorvezető nem is véletlenül faggatta őket arról, hogyan bírják az állandó pörgést.

- Én ez nem pörgésnek hívnám, nálunk szokás volt - én vidéki lány vagyok - a folyamatos munka. Mi sose beszéltünk arról, hogy hova megyünk nyaralni. És amikor főiskolás voltam, akkor is azért vártuk a nyarat, mert véget ért a színház, és kezdődhetett a tévézés és filmforgatás - emlékezett vissza a színésznő.

Lánya, Lili is ezt a szemléletet látta otthon, ezt tanulta meg édesanyjától, számára is természetes, hogy dolgosan telnek a hétköznapok, sőt, még a színházi szünet is.

A két kisfiú mellett se lehet lustálkodni

Kétgyerekes anyukaként és színművészként Horváth Lilinek se jut nagyon ideje a semmittevésre, de mint említette, nem is az a típus.

- Úgy indul a napom, hogy keltem a gyerekeket, elviszem őket a bölcsibe, oviba. Utána beiktatok egy óra mozgást, majd jöhet a szinkron, rádió vagy színházi próba - mesélte el egy átlagos napját Lili.

Tordai Teri Debrecenben született, de Egerben nőtt föl. Mint mondta, ahogy telnek az évek, egyre inkább érzi magán és viselkedésén az otthonról kapott mintát.

Lánya, Lili is aktív és tervezgetős típus, most nyárra például nyelvtanulást talált ki magának, úgyhogy valószínűleg az iskolapadban tölti majd a forró hónapokat.

Ami pedig a gyönyörű nagymamát, Tordai Terit illeti, ő már most izgatottan várja a vakációt, hiszen az unokák - az öt és fél éves Ádám és a három és fél éves Áron - felügyeletével lesz megbízva, életében először. Az Új Színház művésznője augusztusban még Tihanyban is fellép, a Mágnás Miska szereplőjeként.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük