Tomán Szabina ezért szállt ki valójában a Cápák közöttből: elárulta, miért hagyta ott a sikerműsort

Tomán Szabina nem szerepel a Cápák között hatodik évadában. Elárulta, miért hagyta ott a műsort.

toman-szabina-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Július elején derült ki, hogy Tomán Szabina váratlanul kiszállt az RTL Cápák között című sikerműsorából

A csatorna augusztus közepén mutatta be az új Cápákat, Orbók Ilonát és dr. Varga Esztert. Ekkor derült ki, hogy a hatodik évadban Lakatos István sem szerepel. 

Tomán Szabina Cápák között távozásának oka

Tomán Szabina a nyáron posztjában annyit írt, hálás az elmúlt négy évért a többi Cápával, de úgy érzi, változtatnia kell. „A családom, a cégem, a csapatom mindennél fontosabb, nekik szentelem az időm. Egy csendesebb, elvonultabb, nyugodtabb közeg az, ami engem is és őket is a legjobban támogatja” - írta. 

toman-szabina
Fotó: YouTube/Mandiner Karakter

Most a Mandiner Karakternek adott interjúban bővebben is beszélt arról, miért hagyta ott valójában a műsort. 

- Ez összetett, szerintem Máté Krisztával (a Cápák között producere - a szerk.) nagyon jól megbeszéltük, mi az én szerepem, amikor beültem ebbe a székbe, és mit szeretnék majd képviselni a jövőben. Már az elején szóba került, hogy jó lenne két nő, a nemek aránya miatt kellene újítani.

- A későbbiekben már olyan stabil helyet foglaltam el ebben a műsorban, hogy az volt bennem, lehet, hogy már nem tudok többet és újat adni, nem tudok felkészülni arra a gazdasági változásra, amit az elmúlt három-négy évben végigéltünk. Lehet, hogy kicsit pihennék. Amikor ez megfogalmazódott mind a két oldalról, akkor hoztunk egy döntést, és Kriszta szavait idézném: „egy Cápa örökké Cápa marad”. Úgyhogy lehet, ezt a szünetet szünetnek hívjuk, és pár év múlva visszaülök ebbe a székbe, de lehet, hogy csak távolról nézem. 

Arról is beszélt, hogy a Cápák között nem csak egy szórakoztató műsor, az adások után nagyon sok feladat vár a befektetőkre és a vállalkozókra is. 

- Én egy tipikus női, magyar középvállalkozó vagyok, aki persze segít a nőknek, és figyelek arra, ha van olyan befektetési lehetőség, azzal éljek, de az elmúlt pár év gazdasági helyzete a világjárványtól indulva olyan hullámvölgyeket okozott, amikre nekem is fel kellett készülnöm. Autodidakta módon kezdtem el vállalkozni, a 2008-as válság idején nem voltam még vállalkozó, nem tudom, mikkel kell szembenézni, nekem is meg kell tanulnom, reagálnom kell. Azt gondoltam, most visszalépek kicsit, a saját cégemre, befektetéseimre koncentrálok, és próbálom az elkövetkezendő egy-két évben stabilizálni a jelenlegi befektetéseim működését. 

Tomán Szabina és Árpa Attila tinédzser lánya

Az idén decemberben már 17 éves Amira testvérével együtt kivette a részét a nyári esküvőből.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: YouTube/Mandiner Karakter

Ezt is szeretjük