Tolvai Renit ezért idegesíti, ha Kállay-Saunders Andrással való kapcsolatáról kérdezgetik

Tolvai Reni a klipjei és a magánélete miatt kis gyakran kap hideget-meleget.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amióta a Megasztárnak köszönhetően rivaldafénybe került, Tolvai Reninek meg kellett szoknia, hogy kritizálják a merész klipjei és a magánélete miatt – az utóbbi esetben azért mert keveset szerepel párjával, Kállay-Saunders Andrással, ezért néha egyesek azt is kétségbe vonják, hogy valóban egy párt alkotnak.

A 27 éves sztár nagyon megosztó visszajelzéseket kapott új videoklipje, a 'Get it' debütálása után is. Az énekesnő extrém szettekben tűnik fel a klipben és sok rajongó nagy örömére dekoltázsát sem félt megmutatni. Sokan azonban polgárpukkasztónak találják a klipet, amit Tolvai Reni nem tud hova tenni. 

- Olyan érdekes dolog ez, mikor kijövök egy új klippel, mindig megkapom, hogy micsoda ruha, mennyire merész. Miközben mi, akik dolgozunk ezen, nem találjuk ezt annak, egyszerűen ez magától jön. Egy nagy dekoltázs még mindig polgárpukkasztó az emberek egy részénél. Én viszont nem találom annak - mondta a vasárnap látható Zenepostában. 

Tolvai Renit sokkal jobban zavarja, amikor kizárólag magánélete miatt kerül az érdeklődés középpontjába. 

- Nem bánt, hogy minél több dolgot szeretnének tudni a magánéletemről, de idegesít, hogy ha folyamatosan csak ezzel foglalkoznak. Andrással tudatosan, az elejétől fogva azon vagyunk, hogy a rajongóink figyelmét a karrierünkre összpontosítsuk, ne pedig arra, hogy egy pár vagyunk.

tolvai-reni
Fotó: Sláger TV/Zeneposta

- Együtt maradtunk és együtt is maradunk, ez annak is köszönhető, hogy mindig is nagyon óvtuk a kapcsolatunkat. Ha nem így csináltuk volna, mindenki duett partnerekként kezelne minket, mi pedig ezt nem akartuk. Mindkettőnknek megvan a saját karrierje - árulta el a Sláger TV múlt vasárnapi adásában.  

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük